Hitro po ločitvi: sta Reese Witherspon in Tom Brady novi zvezdniški par?

Magazin 30. Mar 202309:00
Reese witherspoon
Profimedia

Podpis na ločitvenih papirjih Reese Witherspoon in njenega drugega moža Jima Totha se še ni niti posušil, pa se že šušlja, da je slavna igralka našla tolažbo. In da je stvar še bolj zanimiva, menda ''joče'' v objemu slavnega športnika, nedavno ločenega Toma Bradyja, nekdanjega moža brazilske lepotice Gisele Bündchen.

Par naj bi opazili med nakupovanjem, in sicer medtem ko je 47-letna Reese nakupovala v hollywoodski trgovini, je 45-letni Brady hodil pred njo in razmišljal, kaj bi lahko kupila. To je ameriškemu portalu sporočil neznani mimoidoči, tako da informacija res ni preverjena, vendar se vsi strinjajo, da bi bila lahko odličen zvezdniški par.

Tom Brady
PROFIMEDIA

Oba sta vrhunska profesionalca v svojem delu in samonikla bogataša. Reese Witherspoon je s 430 milijoni dolarjev najbogatejša igralka na svetu, oba pa sta dosegla zavidljive poslovne uspehe tudi zunaj kariere. Sta ločena, imata otroke, skupaj pa sta videti kot idealen ameriški par. Za Toma Bradyja je bilo takoj po ločitvi od Gisele Bündchen rečeno, da je zelo rad v ženski družbi. In po govoricah naj bi bila ena izmed njih Reese.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.