Horoskop: Kdo bo najmočneje občutil jutrišnji mlaj?

Magazin 24. Sep 202208:00
luna, nebo
Profimedia

Katera astrološka znamenja bodo najbolj intenzivno občutila tokratni lunin mlaj, ki nastopi v nedeljo, 25. septembra?

V nedeljo, 25. septembra, ob 23.54, bo na nebu tema, saj bo nastopil lunin mlaj. Mlaj običajno ponazarja nove začetke, temno nebo pa nas spodbuja, da se obrnemo v notranjost. To je odličen čas za nove načrte in projekte, za čiščenje doma, misli, urejanje odnosov in opuščanje slabih navad.

Sledeča znamenja pa bodo lahko vpliv luninega mlaja občutila še posebej močno: 

Oven

Pogosto delujete impulzivno in sprejemate nepremišljene odločitve. V obdobju luninega mlaja boste morda naleteli na nekaj zapletov v odnosih, zaradi česar boste lahko ponovno želeli delovati impulzivno. Ključno je, da v tem času ostanete čim bolj mirni, premišljeni in zbrani. Čas je, da se naučite novih načinov odzivanja.

Rak

Lunin mlaj vas spodbuja, da se vrnete k družinskim koreninam in nanje pogledate iz drugačne perspektive. Pobrskajte po škatlah s starimi slikami. Morda boste prišli do spoznanja, da je vaša družinska preteklost veliko bolj pisana, kakor ste mislili. Tudi če vam bo to v začetku vzbudilo občutke negotovosti, se boste na ta način lahko bolje spoznali in odkrili nove dele sebe. Prav tako boste lažje sprejeli starše in razumeli, zakaj so bili takšni, kot so bili.

Tehtnica

Lunin mlaj bo tokrat v vašem znamenju, obenem smo bili pravkar priča retrogradnemu Merkurju v vašem znamenju pa tudi sonce se je pravkar premaknilo v vaše znamenje. Nobeno presenečenje torej ni, da vas čaka prav razburljivo obdobje! To je vaš čas! Tudi če boste v tem času morda dvomili o sebi, o svojih občutkih in željah, se lahko umaknete in prisluhnete svoji notranjosti, da boste prišli do vseh odgovorov, ki jih iščete.

Kozorog

Mlaj vam prinaša nove priložnosti, uvide, poznanstva in ideje. V tem času vas lahko zanese na kakšno novo in nepričakovano pot na kariernem ali osebnem področju. Dobro je, če se odprete vsemu novemu, kar vam prinaša vesolje. Ne pozabite, da se najbolj neverjetne priložnosti skrivajo tam, kjer jih najmanj pričakujete.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.