Horoskop: Najboljši dan v tem tednu za vaše znamenje

Magazin 19. Sep 202213:00
ženske, veselje, sreča
Profimedia

Preverite, kateri dan v tem tednu bi lahko bil za vaše znamenje najbolj ugoden in poln priložnosti za lepe trenutke.

Oven: sreda, 21. september

Retrogradni Jupiter v vašem znamenju se združi z retrogradnim Saturnom v vodnarju, kar vam prinaša motivacijo za spremembe v življenju. Dobili boste odgovore, ki jih morda iščete že nekaj časa, in uvideli, kakšen mora biti vaš naslednji korak proti napredku.

Bik: ponedeljek, 19. september

Ko se sonce v devici poravna s Plutonom v kozorogu, to aktivira možnosti za vašo srečo. Morda vam stvari ne bodo šle čisto po načrtih, a vse se zgodi z razlogom. V tem času hodite po svetu z odprtimi očmi in umom; najbolj izjemne priložnosti se vam obetajo tam, kjer jih najmanj pričakujete.

Dvojčka: torek, 20. september

Ko se Saturn v vodnarju poravna z Uranom v biku, vam to lahko prinese prav posebno srečo. Na ta dan boste morda imeli občutek, da ste točno tam, kjer morate biti. Ves trud iz preteklih mesecev se vam bo obrestoval in končno boste spoznali, da so pretekle izkušnje imele svoj namen, pa čeprav so bile morda izjemno težke.

Rak: petek, 23. september

Retrogradni Merkur se premakne v znamenje device, kar vam prinaša povsem nov način komunikacije in način razmišljanja. Morda boste na določene težave lahko tedaj pogledali iz drugačnega zornega kota, obenem pa se lahko zgodi, da boste v svojih odnosih veliko bolj razumevajoči.

Lev: sreda, 21. september

Retrogradni Jupiter v ovnu se poravna s Saturnom, kar za vas pomeni novo perspektivo. Določene osebne izzive boste videli z drugačnimi očmi, zmogli boste razmišljati zunaj okvirjev in dobili boste jasne odgovore na vprašanja, ki se vam že dlje časa motajo po glavi.

Devica: sobota, 24. september

Povezava Urana v biku s Saturnom v vodnarju bo osvetlila področje zdravja. Čas je, da sprejmete določene odločitve, s katerimi boste pripomogli k dobremu počutju. Ne pozabite, da zdravje ni samo fizična skrb zase, temveč tudi mentalna in čustvena.

Tehtnica: sreda, 21. september

Poravnava retrogradnega Jupitra s Saturnom vas spodbuja k avtentičnosti. Čas je, da se sprejmete v celoti in da vzljubite tudi svojo temnejšo plat. Nehajte se zatirati ter svetu pogumno pokažite, kako izjemni ste v resnici. Osvobodite se strahu in zaživite v vsej svoji pristnosti tako, da priznate svoje težave in poiščete pomoč, ko jo potrebujete.

Škorpijon: petek, 23. september

Retrogradni Merkur v devici vas spodbudi, da razmislite o ljudeh, ki vas obkrožajo. Včasih se oddaljite od ljudi samo zato, ker se bojite biti prizadeti, a intimni odnosi so tisti, ki bi vas v resnici lahko še bolj osrečili. Razmislite, komu od bližnjih bi se lahko bolj odprli in s kom bi lahko poglobili odnos.

Strelec: petek, 23. september

Ko retrogradni Merkur stopi v znamenje device, je to za vas priložnost, da začnete napredovati in sprejemati tiste odločitve, ki vas zares osrečujejo. Preslišite mnenja in pričakovanja okolice ter prisluhnite sebi. Tudi vi si zaslužite živeti svobodno in skladno s sabo.

Kozorog: petek, 23. september

Premik retrogradnega Merkurja v znamenje device lahko pri vas sproži srečno obdobje. Ne glede na to, na kateri točki ste v življenju, vam bo ta čas prinesel veliko priložnosti, a le če boste prisluhnili sebi. Zaupajte intuiciji in verjemite, da se vam lahko uresničijo tudi najbolj neverjetne sanje.

Vodnar: nedelja, 25. september

Lunin mlaj v tehtnici nakazuje pomemben nov začetek. Morda se vam obeta nova priložnost na ljubezenskem ali kariernem področju. Vse, kar ste ustvarjali v zadnjih mesecih, se vam bo končno obrestovalo in življenje vas bo nagradilo za ves trud, ki ste ga vložili v svoje cilje.

Ribi: sreda, 21. september

Retrogradni Jupiter v ovnu se poravna s Saturnom v vodnarju, kar vas spodbuja, da se osredotočite na najgloblje dele sebe. To vam bo pomagalo razumeti, kaj resnično potrebujete in kako lahko ustvarite lastno srečo. Ko boste dobili jasno sliko, se bodo pojavile tudi nepričakovane priložnosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.