Igralka uživala na koncertu, oboževalci ogorčeni: “Kaj je narobe s tabo?”

Magazin 05. Feb 202411:47 1 komentar
Demi Moore
Foto: Demi Moore/Instagram

Demi Moore je znana ne le po bleščeči karieri v filmski industriji, temveč tudi po ljubezni do živali. A pred kratkim se je prav zaradi svojega triletnega psa Pilafa znašla na udaru kritik.

Demi Moore je velika ljubiteljica štirinožnih prijateljev, to ljubezen pa je prenesla tudi na hčerke. Te po Los Angelesu večkrat sprehajajo svoje pse, ki jih najraje vzamejo iz zavetišč.

Moore se v javnosti le redko pojavi brez ljubljenega psa Pilafa, ki ga ima od leta 2022. Čivava 61-letnico spremlja na različnih dogodkih, kot so modne revije, televizijski intervjuji in rdeče preproge.

A spletni uporabniki niso bili navdušeni, ko je Moore na Instagramu delila fotografije in videoposnetke, ki so razkrili, da je bil Pilaf njen spremljevalec tudi na Madonninem koncertu v Madison Square Gardnu v New Yorku.

Igralka je objavila več fotografij in videoposnetkov z dogodka, kjer je plesala na največje Madonnine uspešnice, medtem ko je triletno čivavo nosila v posebni nosilki, piše hellomagazine.com.

Moore je pozirala s prijatelji, med katerimi sta bila tudi igralka Kelly Ripa in njen partner, voditelj Mark Consuelos. Očitno je, da se je Moore na koncertu zelo zabavala, česar ji spletni sledilci niso zamerili, so ji pa, da je na koncert pripeljala Pilafa.

Demi Moore
Foto: Demi Moore/Instagram

“Pes na koncertu? Resno? Kaj je narobe s tabo?” se je oglasil eden od številnih sledilcev. “Zakaj za vraga pelješ psa na glasen koncert? To res ni prijetno. Zberi se, Demi,” pa je dodal drugi.

Tretji je napisal: “Všeč si mi, odkar pomnim, ampak kaj si razmišljala, ko si se odločila, da boš tako majhnega psa peljala na glasen koncert? To je res neumno!”

“Ubogi pes! Ne glede na velikost! Nobena žival si ne zasluži toliko stresa in hrupa! To je kruto do živali,” je zapisal četrti. Peti je bil še bolj oster. “Res je težko gledati, kaj počneš s to čivavo. Obravnavaš jo kot lepotni dodatek. Žalostno,” je zapisal razočarani sledilec.

Demi Moore se na kritike ni odzvala.

Kako je Moore uspelo ustaviti čas oziroma ga celo zavrteti nazaj

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje