Jasmin Stavros ima kostnega raka: “Borim se za življenje”

Magazin 22. Mar 202312:29 1 komentar
Jasmin stavros
Profimedia

"Imam kostnega raka in sem v fazi boja za življenje. Vse me boli, predvsem hrbet," je za hrvaški portal 24Sata povedal Jasmin Stavros. 68-letni pevec je po poročanju portala zvenel utrujeno, izčrpano, a tudi optimistično. Pred dnevi je hrvaški zvezdnik odšel v bolnišnico zaradi bolečin v hrbtu. Tam so mu postavili težko diagnozo in od takrat se zdravi v bolnišnici.

”Nenehno sem v bolnišnici, slabo se počutim, hrbet me boli, vse. Dajejo mi najrazličnejše protibolečinske tablete, nekatere pomagajo, nekatere ne,” je povedal Stavros.

Stavros že nekaj časa živi na podeželju, v miru in sožitju z naravo, znan je po zdravem življenju, zmerni prehrani in rednim ukvarjanjem s športom. Odkar se je leta 2008 preselil v mestece pri Jastrebarskem, z ženo Žarko uživa v dolgih sprehodih in delu po hiši. Pred leti je povedal, da vsak dan vstane ob devetih, igra tenis in telovadi. V Zagreb se je odpeljal le, če je imel obveznosti, drugače raje uživa na svežem zraku. “Z ženo se vsak večer sprehodiva do bližnje vasi, zmoliva rožni venec in se vrneva domov. Ni mesta, kjer si lahko v nedeljo v miru, tečeš, se pogovarjaš, pa ni nikogar okoli tebe. Tega ni ne v Zagrebu, ne v Splitu, ne v nobenem drugem mestu,” je povedal zvezdnik, ki je zelo priljubljen tudi v Sloveniji, kjer ima vse koncerte praviloma razprodane.

Za prihodnji mesec ima Stavros napovedane nastope, a o tem, ali bi jih prestavil, še ne razmišlja. Popolnoma je predan boju za zdravje in vsi njegovi oboževalci in znanci upajo le, da bi se pevec čim prej postavil na noge in spet zapel zdrav in na vso moč.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje