Je bila klofuta na oskarjih zaigrana?

Magazin 28. Mar 202213:58 > 14:281 komentar

Will Smith in Chris Rock si bosta letošnje oskarje zagotovo zapomnila. A nekateri menijo, da je bilo vse skupaj zaigrano.

Will Smith je včeraj po treh desetletjih v zabavni industriji in treh nominacijah prejel prvega oskarja za glavno moško vlogo v filmu Kralj Richard. A mnogi so na to že pozabili zaradi tega, kar se je zgodilo le nekaj minut pred podelitvijo nagrade. Smith je namreč odšel na oder in klofutnil Chrisa Rocka zaradi njegove šale na račun Smithove žene, Jade Pinkett Smith. Televizija ABC, ki je prenašala podelitev, je med incidentom izklopila zvok, a nekatere tuje televizije so prenašale celoten incident z zvokom vred.

Willovi oboževalci so po dogodku odhiteli na Instagramov profil igralca, kjer so v komentarjih zahtevali pojasnila. Mnogi so zaradi objave pred podelitvijo prepričani, da je bil incident zaigran, saj je Smith objavil videoposnetek z ženo, ob kateri je zapisal: “Jaz in Jada sva se uredila in izbrala kaos.”

Nekateri pa so analizirali posnetek incidenta in interpretirali, da se je Chris Rock pripravil na udarec, češ da je ta vedel, kaj se bo zgodilo.

Po nasilnem incidentu je Will Smith lahko ostal na prizorišču in nekaj minut zatem celo prevzel nagrado za najboljšo moško vlogo, losangeleška policija pa je sporočila, da se Chris Rock ni odločil za vložitev ovadbe.

Komentari

Vaš komentar