Jeff Bezos in njegova partnerica Lauren Sanchez sta se zaročila

Magazin 23. Maj 202310:31 0 komentarjev
Lauren Sanchez in Jeff Bezos

Ustanovitelj ameriškega velikana Amazon Jeff Bezos in njegova partnerica Lauren Sanchez sta zaročena.

Tretji najbogatejši Zemljan in ustanovitelj Amazona Jeff Bezos je od leta 2019 javno v razmerju z nekdanjo novinarko Lauren Sanchez. Od začetka njune zveze z javnostjo ne delita podrobnosti iz zasebnega življenja, čeprav se na dogodkih večkrat pojavita kot par. CNN poroča, da sta se zaročila.

Leta 2022 je par nastopil v prvem skupnem intervjuju za CNN, v katerem sta govorila o filantropiji. Sanchez je takrat dejala, da sta res dobra ekipa in dodala, da sta lahko tudi precej dolgočasna. Bezos je Sanchez, ki je za svoje delo prejela tudi Emmyja, opisal kot “najbolj velikodušno osebo z najbolj dobrim srcem” in dodal, da je njegov navdih.

Jeff Bezos in Lauren Sanchez
PROFIMEDIA

Milijarder Bezos je tudi ustanovitelj podjetja Blue Origin, leta 2021 pa je z njihovo raketo poletel v vesolje. Sanchez je med drugim tudi nekdanja pilotka helikopterja, za CNN pa je napovedala, da namerava v prihodnjih letih tudi ona poleteti v vesolje s “skupino izjemnih žensk”.

Bezos je bil pred zvezo z Lauren Sanchez 25 let poročen z MacKenzie Scott. Imela sta tudi štiri otroke. Lauren Sanchez ima tri otroke, 13 let pa je bila poročena s hollywoodskim agentom Patrickom Whitesellom, preden sta se leta 2019 uradno ločila.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!