Jennifer Garner navdušila z eleganco, a nekateri so opazili modni spodrsljaj

Magazin 13. Feb 202213:30 0 komentarjev
Jennifer Garner
Profimedia

Hollywoodska igralka Jennifer Garner se po Los Angelesu običajno sprehaja v precej sproščenih modnih kombinacijah, nedavno pa je prijetno presenetila z eleganco, vendar se ji je v kombinacijo prikradel tudi modni spodrsljaj.

Ameriško igralko Jennifer Garner paparaci pogosto ujamejo, ko sredi Los Angelesa hiti po otroke ali jih spremlja iz šole. Običajno jo je mogoče videti v sproščenih modnih kombinacijah, ki so udobne in hkrati modne, bolj malokrat pa se zgodi, da zvezdnica poseže po strogi eleganci, saj se tudi na družbenih dogodkih redko pojavlja.

A nedavno so jo paparaci ujeli sredi New Yorka, kjer je imela poslovne sestanke, in marsikoga je njena podoba precej presenetila. Po dolgem času so jo videli v visokih petah in elegantnem črnem plašču in delovala je nadvse damsko in ženstveno. Le redki pa so spregledali njene tople rokavice.

Jennifer Garner
Profimedia

Tople volnene rokavice naj se ne bi vklopile v celotno podobo in so sprožile veliko (zabavnih) komentarjev. Nekateri so se šalili, da jih je vzela otrokom, drugi so se duhovito spraševali, ali je sivo rdeče rokavice morda želela uskladiti s sencami na očeh, skratka, zabave na račun ”nesrečnih rokavic” ni in ni bilo konec. Morda se res niso najbolje ujemale s stajlingom, še zlasti s čudovitimi nežnimi salonarji, pa vendar lahko na koncu zaključimo, da ima vsakdo svoj okus.

Jennifer Garner
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!