Jill Biden Belo hišo okrasila popolnoma drugače kot Melania Trump

Magazin 03. Dec 202121:30 0 komentarjev
Božična dekoracija v Beli hiši
Profimedia

Ameriška prva dama Jill Biden je Belo hišo okrasila popolnoma drugače kot njena predhodnica Melania Trump. Pričarati je poskušala občutek domačnosti, mnogi pa to označujejo za premišljeno in taktično potezo, s katero naj bi predsednik in njegova žena želela pokazati, da sta kot vsi ostali Američani in Američanke. Letošnja tema nosi naslov "darila iz srca".

Bela hiša je letos decembra videti kot klasičen ameriški dom – sicer precej večji in bolj prestižen. Za okrasitev je bilo potrebnih 1800 metrov okrasnih trakov, več kot 10.000 okraskov in 300 sveč ter okoli 78.750 lučk.

Čeprav se to morda sliši ekstravagantno, po ocenah uporabnikov in uporabnic družbenih omrežij končen rezultat daje občutek domačnosti in normalnosti.

Jill Biden in božična dekoracija Jill Biden in božična dekoracija
Profimedia
Božična dekoracija v Beli hiši: Jill Biden Božična dekoracija v Beli hiši: Jill Biden
Profimedia
Božična dekoracija v Beli hiši: Jill Biden Božična dekoracija v Beli hiši: Jill Biden
Profimedia
Božična dekoracija Božična dekoracija
Profimedia
Jill Biden Jill Biden
Profimedia
Profimedia

Na fotografijah je videti pletene nogavice z rdečo-belimi črtami nad kaminom, fotografije, obešene na božična drevesa, ročno napisane voščilnice in rdeče pentlje.

Božična dekoracija prve dame ZDA Jill Biden se zelo razlikuje od tiste, ki jo je izbrala njena predhodnica Melania Trump.

Tako je konec s “krvavimi drevesi” Melanie, kot so rdeča božična drevesa leta 2018 poimenovali ameriški mediji. Zaradi te izbire je bila tarča številnih kritik, uporabljeni so bili celo izrazi “grozljivka iz Bele hiše”.

Melania Trump
Profimedia