Prisluhnite pesmi, s katero bo skupina Joker Out poskušala prepričati Evropo

Magazin 04. Feb 202321:022 komentarja
Joker Out
Joker Out/YouTube

Carpe Diem. Tako je naslov pesmi, s katero nas bo maja letos na Evroviziji v Liverpoolu zastopala popularna glasbena skupina Joker Out. Prisluhnite ji.

Že v prvih desetih minutah od objave na YouTube kanalu skupine si je pesem zavrtelo več kot dva tisoč poslušalcev. Glasbena skupina Joker Out, ki bo Slovenijo zastopala s pesmijo Carpe Diem, bo nastopila v drugem predizboru, torej 11. maja. Polni energije in velikih pričakovanj pa so bili tudi v nedavnem intervjuju za N1 zelo jasni: “Gremo po zmago”.

Fantje so najprej zvočno, nato pa še vizualno podobo slovenskega aduta za letošnjo Evrovizijo premierno predstavili v oddaji Misija Liverpool. Kljub latinskemu naslovu pa bodo pesem, ki so jo lanskega decembra posneli v Hamburgu, v celoti odpeli v slovenščini. “Zastopamo Slovenijo, v slovenščini se najlepše izražam kot avtor, vsaj zaenkrat, in to energijo bomo na ta način tudi najbolje prenesli na oder,” je odločitev, zakaj se bodo evropski javnosti predstavili v materinščini pojasnil pevec skupine Bojan Cvjetićanin. “Če bomo zaradi tega manj konkurenčni, potem Evrovizija nima smisla,” je še dodal.

Prisluhnite pesmi, ki je “zelo Joker Out-ovska in obenem tudi zelo evrovizijska”:

Preberite še: Joker Out za N1: Če bo slovenščina ovira, Evrovizija nima smisla

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar