Kaj dobrega nam prinaša mlaj, ki prihaja v sredo?

Magazin 21. Nov 202207:30
mlaj, luna, noč
Foto: Profimedia

V sredo, 23. novembra, ob 23.57, nastopi lunin mlaj. Poglejmo si, kako astrologi razumejo tokratno luno.

Mlaj v znamenju Strelca bo prinesel svež zrak po vseh močnih kozmičnih energijah preteklih mesecev, še posebej novembrskih, ko smo imeli mrke. Lunin mlaj sicer predstavlja začetek novega luninega cikla in obljublja nove začetke, nove dogodivščine in trenutke prebujanja.

Dovolite temnemu nočnemu nebu, da vam omogoči nov začetek. Dovolite, da je to priložnost, ko pritisnete gumb za ponastavitev na določenem področju življenja.

Ponastavitev življenja vključuje zavestno odločitev, da stvari počnemo drugače kot običajno. Vključuje ustvarjanje novih navad in vzorcev delovanja, drugačen pristop k stvarem in drugačen način izražanja ter odzivanja. Vzemite vse bolečine in borbe iz preteklosti in jih uporabite kot gorivo za nove začetke.

Jupiter, planet širitve in obilja, bo zelo aktiven pod to luno. Jupiter je vladajoči planet Strelca, prav tako je v položaju trigona z mlajem in še zapusti svoj retrogradni cikel takoj po vrhuncu mlaja.

Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, zato nam bo njegova živahna dejavnost na vesoljskem nebu resnično omogočila, da občutimo njegovo energijo.

Ko bo Jupiter končal svojo retrogradno gibanje, bo pristal na zadnjih stopinjah Rib, kjer bo končal potovanje, ki ga je začel maja 2021. Pomagal nam bo razumeti, kaj je to potovanje vzbudilo v nas.

Jupiter je v tem času prinesel univerzalne teme v zvezi z našimi prepričanji in ustvarjalnostjo, a na globljih ravneh je služil tudi kot gorivo, ki nam je pomagalo pri povezovanju z našo mehkejšo, bolj sočutno in občutljivo platjo.

Pomislite na vse načine, kako ste se omehčali v zadnjih mesecih. Kako ste postali bolj občutljivi do sebe in drugih?

Jupiter nam omogoča, da vidimo širšo sliko. Daje nam zavest in perspektivo, da stvari vidimo z razširjenega zornega kota. Podobno kot ptica, ki lebdi visoko zgoraj in lahko vidi veliko več kot na tleh.

Na neki način bi lahko rekli, da nam razširjen pogled, ki ga dobimo od Jupitra, omogoča, da z večjo lahkoto vidimo lepoto, darove in pozitivno stran stvari.

Če ste se v tem letu gibali skozi čas, ki je bil zahteven, vedite, da vam bo mlaj pomagal razširiti vaše stališče, da boste lahko naredili spremembe, preoblikovali način, kako ste pristopali k stvarem, in se počutili jasneje glede tega, kaj je pred vami.

Mlaj v Strelcu je tudi prva luna od začetka sezone mrkov in zadnja pred zimskim solsticijem. Mrki so vedno zelo transformativen čas in tik pred solsticijem se po navadi premaknemo v bolj refleksivno stanje bivanja.

Morda se počutimo bolj pomirjene s tem, kjer smo v življenju pristali. Leto 2022 je skoraj pri koncu, in ko se pomikamo skozi zadnje tedne, dovolite luni, da vas spomni, da ni nikoli prepozno začeti znova, so še zapisali na strani foreverconscious.com.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.