Kaj je Anamaria Goltes počela med gledanjem Dončićeve tekme

Magazin 05. Nov 202111:46 > 06. Nov 2021 07:39 0 komentarjev
Anamarija Goltes
Instagram

Modna navdušenka Anamaria Goltes je bila v zadnjih mesecih še posebej zaposlena, začela je namreč svoj novi modni projekt.

23-letnica, ki živi razpeta med Slovenijo in ZDA, kjer v ligi NBA navdušuje njen partner Luka Dončić, je nedavno odprla svojo spletno stran ByAnamaria. Na njej piše o modnih in lepotnih nasvetih, in kot je zapisala, ponuja edinstven in ekskluziven pogled v zakulisje njenega življenja.

Zadnji popravki med slovenskim dvobojem

Nov projekt jo je v zadnjem času močno zaposloval. Zadnje popravke je vnašala tudi med košarkarsko tekmo, na kateri se je Dončićeva ekipa Dallas Mavericks pomerila z ekipo Toronto Raptors, kjer igra Lukov prijatelj Goran Dragić.

Anamarija Goltes blog
Instagram

 

Pred časom je zaposlovala

Zaradi vseh projektov, ki jih snuje, je Anamaria na začetku septembra zaposlovala. Takrat je zapisala, da ob vseh teh novih in vznemirljivih projektih ne more več vsega narediti sama. “Iščem ekipo ustvarjalnih, strastnih in delavnih posameznikov, ki bodo pomagali oživiti mojo vizijo in blagovno znamko. Odpiram dve delovni mesti, iščem pa ustvarjalca vsebin in kreativnega direktorja,” je takrat še povedala.

Morda vas zanima tudi