Kaj je za marec napovedala numerologinja?

Magazin 05. Mar 202215:00
ženska
Profimedia

Numerologinja Lili Sorum pravi, da je pred nami mesec, ko bomo lahko bolj ustvarjalni!

“Marec ne prinaša le pomladi, temveč tudi prebujanje nas, naše notranjosti in pa tudi morebitnih občutkov nemoči, neupoštevanosti ter ranljivosti. Obeta se nam mesec bujne domišljije in ponovnih priložnosti,” pravi Lili Sorum. 

Poglejmo si, kaj je še zapisala v svoji mesečni napovedi.

Zdravljenje otroških ran

Smo v izvrstnem času za zdravljenje otroških ran in občutka nemoči. Težko je, kadar se počutimo ignorirane. Zelo pomembno je, da se ne začnemo sami do sebe vesti, kot da smo nepomembni in da naše potrebe ne obstajajo. Marec bi lahko prinesel dogodke, ki nas bodo tako zdramili (verjetno preko nelagodja) in spodbudili, da se ozremo vase. Ugotovite, ali ste sami do sebe ljubeči?

Zavedajte se, da ranljivost ni slaba! Šele ko si dovolimo biti ranljivi, lahko ozavestimo, kje in kaj boli, ter še pomembneje, zakaj. Mnogokrat nam naši odzivi na neki dražljaj nastavijo ogledalo lastne prizadetosti. Naj bo marec mesec opazovanja sebe, kot bi opazovali otroka, ki je doživel travmo, in bi mu poskušali pomagati.

Marec bo kreativen!

Tako kot se prebuja narava, se prebuja tudi naša ustvarjalnost. Odenimo se v bolj žive barve. Zaplešimo že zjutraj ob svoji prvi kavi. Užijmo prve toplejše sončne žarke. Preživimo več časa v naravi. Obdajmo se s pozitivno mislečimi ljudmi. Mi ustvarjamo svoje življenje. Vsak dan je pomemben, zato ustvarimo vsak dan lep.

Ponovna priložnost: SEBI

Čisto vsi kaj obžalujemo v življenju. Pomembno je, da razlikujemo prevzemanje odgovornosti in občutenje krivde, ki nas ohromi. Ne moremo spremeniti preteklosti. Naučimo se ustvariti boljšo prihodnost. Kaj bi lahko danes naredili drugače?

Začetek pomladi in premik ure

Ne pozabite tudi, da nas v tem mesecu čaka spomladansko enakonočje ali pomladni ekvinokcij, ki nastopi v nedeljo, 20. marca, ko se pomlad zares začenja. Prav tako bomo konec meseca, 27. marca, prestavili uro na poletni čas.