Kaj nam prinaša mlaj na 1. februar?

Magazin 31. Jan 202214:00
Luna
Foto: Profimedia

V torek, 1. februarja, ob 6.46, bomo doživeli mlaj v vodnarju. Poglejmo si, kaj o tej luni pravijo astrologi.

Tokratni mlaj prinaša tudi začetek novega luninega leta. Lunarno novo leto praznujejo številne kulture po svetu in predstavlja čas novih začetkov. Tik pred začetkom luninega leta si številni vzamejo čas, da pospravijo hišo in nered ter v svoje domove tako privabijo svežo energijo.

Čisto mogoče je, da boste pred tem mlajem začutili navdih, da odstranite staro in svoj dom napolnite s svežo energijo. Ker je to vodnarjeva luna in ima močno zračno energijo, vas bo ta lahko navdihnila za nove načine razmišljanja in svetle ideje. Dobro je torej, da zdaj počistite nered in si ustvarite čist prostor v svojem okolju, lahko pa tudi z meditacijo “počistite” svoje nemirne misli.

Do konca tedna imamo še vedno retrogradni Merkur

Astrologi pa opozarjajo, da je v času mlaja planet Merkur še vedno retrograden, kar pomeni, da moramo biti malo potrpežljivi, ko gre za korake naprej. Retrogradni Merkur je namreč čas razmišljanja in ponovnega ogledovanja preteklosti. Ko je Merkur retrograden, se nam lahko zdi, da delamo korake nazaj, in ne naprej. A vedite, da bo ta retrogradna energija kratkotrajna, saj bo Merkur le nekaj dni po mlaju (4. februarja) postal ponovno direkten. Po tem datumu bomo tudi lažje napredovali in se lotili novih ciljev.

Saturnove lekcije in nagrade

Drugi pomembni dejavnik pod mlajem pa je vpliv Saturna, saj bo blizu lune. Saturn včasih prinese ostro energijo, a to samo zato, ker želi, da prevzamemo odgovornost zase in za svoja dejanja. Saturn od nas zahteva, da postavljamo težka vprašanja, in tudi, da sami počnemo tisto, kar govorimo. Morda se bomo prisiljeni soočiti z nečim, za kar v svojem življenju nismo prevzeli odgovornosti. Ali pa bomo ugotovili, da smo soočeni z izzivom, ki je nujen za dosego naših ciljev. Vedite, da kadarkoli je vpleten Saturn, obstaja priložnost za rast in uspeh. Saturn nam daje težke lekcije, ker ve, da jih zmoremo. Daje nam težke lekcije, da lahko še naprej rastemo, se izboljšujemo in živimo življenje, ki nam je usojeno.

Če opazite kakršnekoli izzive ali težke ovire, ki prihajajo v času tega mlaja, vedite, da vam je dana vzdržljivost, da se premaknete skozi to, na drugi strani pa boste nagrajeni! Saturn namreč vedno za lekcijami pušča tudi nagrade.

Poglejte tudi, kdaj je polna luna.

Komentari

Vaš komentar