Kaj nam prinaša tokratni lunin mlaj?

Magazin 28. Jun 202208:00 0 komentarjev
mlaj, luna, noč
Profimedia

V sredo, 29. junija, ob 4.52 nastopi mlaj. Poglejmo si, kaj naj bi bilo značilno za tokratno luno.

Luna bo v času mlaja v njenem domačem znamenju raka. Tam se luna počuti dobro, zato bomo lahko občutili določeno harmonijo.

Mlaji predstavljajo začetek novega cikla in prinašajo svežo energijo za delo. Najboljši dnevi so običajno takoj po vrhuncu mlaja, saj smo v tistih dneh resnično sposobni začeti stvari na novo in jih bolje razumeti.

Dejstvo pa je, da nas luna naredi bolj občutljive, prav tako vpliv znamenja raka. V času tega mlaja se bomo lahko počutili zelo občutljive in senzibilne, toda to občutljivost lahko uporabimo, da postanemo bolj intuitivni, bolj sočutni in bolj odzivni na okolje.

Naša povečana občutljivost lahko postane naš kompas, ki nam daje vedeti, katera smer je dobra in katera ni najbolj v skladu z nami. Z uporabo svoje občutljivosti lahko spremenimo neravnovesja v sebi.

Če ste se do zdaj bolj skrivali v senci in se počutili majhne, ​​se ves čas vlekli nazaj zaradi drugih ali zatemnili svojo lepoto, vam bo ta luna s svojo povečano občutljivostjo pomagala ugotoviti, od kod izvirajo ta prepričanja in kako jih premagati.

Neptun, planet duhovnosti, iluzije in višje resnice, je prav tako zelo aktiven pod tem mlajem, obrne pa se v retrogradno gibanje le nekaj ur pred vrhuncem mlaja.

Neptun, ki bo retrograden v ribah, in kvadratno oz. 90-stopinjsko poravnan z luno, nam pošilja močne valove vodne energije. Valovi lahko postanejo zelo surovi in intenzivni, vendar to le redko traja dolgo. Sčasoma se bo ocean umiril.

Ko se bodo valovi umirili, bomo imeli priložnost videti, kaj je naplavilo na obalo. Morda boste prejeli nova spoznanja, nove informacije ali nov navdih. Tem valovom vodene energije sledi jasnost, ki nam pomaga videti novo resnico.

V dneh po mlaju opazujte globlje vpoglede in morebitno večjo jasnost v svojem življenju.

Junijski mlaj bo torej okrepil našo občutljivost in naša čustva, obenem pa obljublja večjo jasnost in videnje resnice.

V teh dneh poskrbite, da postavite svoje meje, in vadite skrb zase.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!