Kako na nas vpliva današnji lunin mrk?

Magazin 19. Nov 202108:00 > 13:55 0 komentarjev
Lunin mrk
Profimedia

Današnji dan je v znamenju delnega luninega mrka v biku. Kakšen je njegov vpliv? Preberite si, kaj pravijo astrologi.

Lunin mrk se običajno zgodi dvakrat na leto. Nastane takrat, ko so Sonce, Luna in Zemlja poravnani v ravni črti, z Zemljo na sredini. Ko se to zgodi, se od Lune svetloba ne more odbijati, saj je v senci Zemlje, in postane temna. Trenutno pa imamo delni lunin mrk, ko Luna zaide v Zemljino polsenco. Sij Lune se le malo zmanjša, zato mrka neizkušeni težje opazi. A vendar vpliva na nas, tako pravijo astrologi. Na nas vplivajo kot “polne lune na potenco”.

Na spletni strani foreverconscious.com pišejo, da mrki predstavljajo pomembne točke sprememb. V naše življenje lahko prinesejo nepričakovane dogodke, ki nam pomagajo pri naši osebni rasti.

Te življenjske preobrazbe so lahko hitre in nenadne ali pa počasne in se postopoma odvijajo v naslednjih tednih. Vsak ima svojo izkušnjo. Nedvomno pa so časi mrkov izredno močni in lahko sprožijo marsikaj v naših čustvih in mislih. V tem času lahko lažje izstopimo iz začaranih krogov, naredimo osebne preskoke in pridemo do novih spoznanj.

Delni lunin mrk v biku je prišel ob 10.04 in je prvi bikov mrk po letu 2014. Kmalu, 4. decembra, pa nas čaka še sončev mrk.

Lunin mrk in njegov vpliv na naše odnose

Novembrski lunin mrk naj bi poudaril predvsem odnose v naših življenjih, saj biku vlada Venera, planet ljubezni. To vključuje naš odnos z drugimi, pa tudi naš odnos do nas samih in denarja. Venera namreč vlada vsem zadevam srca, ljubezni in naših financ.

Pravijo, da mrki vedno pretresejo tiste stvari v našem življenju, ki niso postavljene na trdnih temeljih. Sem ne spadajo samo naši odnosi, ampak tudi stališča in prepričanja, ki nam preprečujejo napredek v življenju.

Pravzaprav je ta mrk kot nalašč za delo na lastni samozavesti in za krepitev občutka lastne vrednosti. Upoštevati pa je treba predvsem, da nas mrki postavijo točno tja, kjer moramo biti, zato zaupajte.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!