Katera znamenja bodo najmočneje občutila petkov mlaj?

Magazin 31. Mar 202209:00
Luna
Foto: Profimedia

Mlaj, ki nastopi 1. aprila ob 8.24, bo v znamenju Ovna. Preverite, ali ste eno od znamenj, ki ga bodo najmočneje čutili.

Luna vlada našim čustvom in ​​podzavestnim instinktom, zato je povezana z najglobljim in najbolj notranjim delom nas. In ker mlaj označuje začetek 28-dnevnega luninega cikla, nas spodbuja, da naredimo prve korake našega novega popotovanja.

Mlaj, ki nastopi 1. aprila ob 8.24 uri, bo v znamenju Ovna. To burno ognjeno znamenje se ponaša z adrenalinom in nas vedno spodbuja, da postanemo bolj samozavestni in pogumni.  Vendar samo zato, ker je Oven pogumen, še ne pomeni, da je neustrašen. Ko ta mlaj združi moči z asterodiom Chironom – ranjenim zdravilcem – lahko vzbudi strah pred neuspehom. Ne pozabite, bolje je tisočkrat poskusiti kot nikoli ne poskusiti, saj zmaga ni vedno bistvo. Na koncu dneva se morate iz svojih neuspehov naučiti veliko več kot iz uspehov.

Preverite torej, ali ste eno od horoskopskih znamenj, ki bodo najbolj močno čutili “prvoaprilski” mlaj.

Oven

Zdaj na novo definirate sami sebe in sprejemate zdravljenje ranjenih delov sebe. Kdo ste v resnici? Če ne poznate odgovora, bo ta mlaj lahko to spremenil. Ste Oven, kar pomeni, da se nikoli ne umaknete izzivom, zato verjemite vase in v vse, za kar se zavzemate. Čeprav bo mlaj vzbujal nekaj težkih čustev, vam, zahvaljujoč povezavi s Chironom, prinaša zdravljenje, ki ga sprejmite, saj sega globoko v vaše srce. Odpustite si svoje nepopolnosti.

Rak

Živite svoje poslanstvo? Kako je vaše službeno področje povezano z vašim odnosom z očetom? Prihajajoči mlaj bo namreč vplival na vašo 10. hišo, ki vlada tako vaši službi kot vašemu očetu. Čas je, da sledite sanjam in začnete dajati prednost ciljem, ki so vam resnično pomembni. Začnite se osredotočati na to, kar ste si vedno želeli. In ne pozabite – nihče ne more narediti tega, kar počnete vi – vsaj ne tako, kot to počnete.

Tehtnica

Svoje odnose negujete z ljubeznijo in razumevanjem. Od blizu si oglejte svoje odnose med tokratnim mlajem. Zdaj začenjate neko novo poglavje v partnerstvu, zato vas ta luna vodi k globljemu razumevanju, kako hkrati dajati in prejemati ljubezen. Spodbuja vas tudi, da ponovno razmislite o ravni harmonije, spodbude in zavezanosti, ki jo prejemate od drugih, saj si zaslužite odnos, zaradi katerega nikoli ne dvomite o njihovi zvestobi.

Kozorog

Zdaj vlivate ljubezen v svoje življenje. Zaslužite si prostor, ki vam pripada; mesto, kjer veste, da se lahko sprostite in se počutite dobro in varno. Ta luna prinaša dogajanje in ozdravitev v vaš dom, družino in vaš odnos z mamo. Sprejmite svojo mamo končno točno takšno, kot je, in začutite ljubezen do svojega doma.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Komentari

Vaš komentar