Kelly Clarkson po ločitvi: “Težko je pisati nove pesmi”

Magazin 04. Jul 202213:45
Delite:
Kelly Clarkson
Foto: Profimedia

Ločitev od bivšega moža Brandona Blackstocka ni obremenila le njenega osebnega življenja, ampak tudi njeno pisanje pesmi.

40-letna pevka je v novem intervjuju spregovorila o pisanju in ustvarjanju nove glasbe, medtem ko se je spopadala z učinki njene ločitve od Brandona Blackstocka in težavami, ki so prišle z njo. “To je bilo najtežje krmariti, še nikoli nisem imela tako težkega projekta,” je povedala za The Chart Show with Brooke Reese na Apple Music 1. “Sem človek in preživela sem nekaj zelo težkega. Vsi se zavedajo, da je ločitev težka, še težje pa je, če so posredi tudi otroci, ki se zavedajo, da se bo tudi njim spremenilo življenje.”

Kelly in Brandon imata hčerko, River Rose, in sina Remingtona Alexandra, razšla pa sta se junija 2020 po skoraj sedmih letih zakona. Njuna ločitev je bila zaključena marca letos. Zvezdnica je razkrila še, da ukvarjanje z ločitvijo na očeh javnosti in usklajevanje materinstva sproži povsem drugačno dinamiko, a da je pisanje pesmi vedno uporabljala kot izliv svojih čustev. “Vedno sem težko komunicirala, in tako sem svoja čustva začela zlivati na papir že pri svojih desetih letih, saj mi je mama rekla, da jih ne smem tlačiti, saj bodo potem kar naenkrat eksplodirala. In tako sem dobesedno začela pisati, da bi mi to pomagalo.”

Brandon Blackstock, Kelly Clarkson
Foto : Profimedia

Ni namignila, kdaj lahko oboževalci pričakujejo nove pesmi, dejala pa je, da prihajajo, a mora najprej ugotoviti, kaj želi izdati. “Samo spraviti se moram skupaj!” Pevka je oboževalcem že dala okusiti, kakšna bi lahko bila njena glasba po ločitvi lani, in sicer s skladbo Christmas Isn’t Canceled (Just You).

Vir je za portal People povedal, da je Clarksonova po zaključku ločitve pripravljena nadaljevati. “Vesela je, da je ločitev za njo. Otroci so bili vedno njena glavna prioriteta in resnično lahko začne naslednje poglavje svojega življenja z njimi, poleg tega pa je bolj kot kdaj prej zaposlena s svojo kariero.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar