Mučila jo je srbečica v ušesu: ko je ugotovila, kaj je vzrok, se je zgrozila

Magazin 21. Maj 202405:05 3 komentarji
pajek v ušesu
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Na spletu se je pojavil posnetek, ki prikazuje nenavadno dogajanje.

Na spletu je zakrožil posnetek, ki prikazuje zelo nenavadno situacijo. V ušesu neke Američanke se je skrival pajek, ki pa ni bil preveč naklonjen odhodu. Pajka je namreč pregnala šele s posebno tekočino.

Uporabnica TikToka, ki objavlja pod imenom @munimarin, je delila video, v katerem je razložila, kako je mamo mučila srbečica; imela je občutek, da se v ušesu nekaj premika. Zato sta se odločili, da to preverita.

Hčerka je mami v uho vlila tekočino, verjetno vodikov peroksid, ki se običajno uporablja za čiščenje ušesnega masla, piše Newsweek.

Žal pa se je mama soočila z več kot le ušesnim maslom. Nekaj sekund po tem, ko je v uho nalila tekočino, je bilo mogoče videti majhnega pajka, ki je izplaval iz ušesa in se pognal v beg. Pajek je v uho po vsej verjetnosti zlezel, ko je ženska spala.

@munimarin First tiktok post and it couldn’t be a better one 😂 my mom felt something moving in her ear and well…….#😭 #🤢 #spider #ear #wild #insane #bug #spiderinear #viral #crazy #mom ♬ original sound – Muni

Ta posnetek ni za tiste, ki trpijo za arahnofobijo, strahom pred pajki. Arahnofobija je ena najpogostejših fobij, in zdi se, da je med tistimi, ki so si ogledali ta video, veliko arahnofobikov.

Mnogi so izrazili svoje strahove in presenečenje nad tem, kako mirna je bila ženska, kljub spoznanju, da je v njenem ušesu živel pajek.

“Odklenil se je nov strah,” je zapisal eden od uporabnikov. Drugi je dodal: “Mislim, da bi se kar sesedel od strahu.” “Kako si ostala tako mirna?! Jaz bi pobegnil iz hiše, iz države!” se je čudil tretji.

Videoposnetek je morda spremenil tudi nekaj spalnih navad. “Odslej bom spal s čepki za ušesa,” so se vrstili komentarji.

Bonus video: Kaj morate vedeti pred evropskimi volitvami?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje