Najboljši dan v marcu za vaše astrološko znamenje

Navdih 11. Mar 202307:30
Jennifer Lopez, ženska
Profimedia

Vsak dan je lahko dober, pa vendar preverite, na kateri dan v tem mesecu vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Oven: ponedeljek, 20. marec

Ta dan se zgodi astrološko novo leto in začetek vašega obdobja! Bliža se vaš rojstni dan! To je odličen čas, da se podate na nove poti, ki so še bolj usklajene z vami. Naredite na ta dan nekaj zase. Pokažite okolici svojo pravo naravo.

Bik: četrtek, 23. marec

Ko se planet Pluton premakne v znamenje vodnarja, boste lahko občutili intenzivne spremembe. Premik vas spodbuja, da se usmerite proti prihodnosti in spustite bolečino iz preteklosti. Čas je, da stopite iz teme in naredite korak proti svetli prihodnosti. Pomlad vas pri tem podpira.

Dvojčka: četrtek, 23. marec

Podobno kakor bik boste tudi vi močno občutili premik Plutona v znamenje vodnarja. Ker je vodnar močno povezan z vašo srečo, lahko kmalu pričakujete spremembe in prijetna presenečenja. Zvezde vas na ta dan še posebej podpirajo, da začnete uresničevati svoje sanje.

Rak: sobota, 25. marec

Mars, planet akcije in ambicij, se premakne v znamenje raka in vam prinaša poseben zagon, da v svojem življenju začnete novo poglavje. Kaj si želite ustvariti v tem obdobju življenja? Naredite na ta dan en majhen korak k uresničitvi svojih ciljev.

Lev: torek, 21. marec

Lunin mlaj v znamenju ovna v vaše življenje prinaša kanček čarobnosti ter veliko zagona za nove začetke. To je čas, da stopite v akcijo, udejanite svoje zamisli in začnete uresničevati sanje. Zvezde vas prosijo, da pri tem sledite sebi in zaupate svojim občutkom.

Devica: četrtek, 16. marec

Venera je planet ljubezni, a tudi financ in nepremičnin. Premakne se v znamenje bika, ki za vas igra pomembno vlogo na področju sreče, širitve in pustlovščin. To je za vas ugoden čas za finance, investicije, morda celo nakup nepremičnin. Izkoristite to energijo za gradnjo trdnih temeljev – pa naj bodo fizični ali v odnosih.

Tehtnica: sobota, 25. marec

Mars, planet akcije in ambicij, se premakne v znamenje raka. Pričakujete lahko, da boste na svoje poklicno življenje začeli gledati drugače. Morda je to spodbuda, da poiščete boljše ravnovesje med službo in zasebnim življenjem, ta premik pa vas lahko morda celo potisne na kakšno novo karierno pot.

Škorpijon: sobota, 25. marec

Občutljiv in čustven rak je povezan z vašo srečo. Ko se Mars premakne v to znamenje, lahko pričakujete nekaj izjemnih priložnosti. Lahko se celo zgodi, da boste težko verjeli, da se dobre stvari dogajajo vam. Sprejmite jih z odprtimi rokami in ozavestite, da si tudi vi zaslužite srečo.

Strelec: sreda, 22. marec

Asteroid Ceres vlada vašemu zdravju, skrbi zase in družinskim odnosom. Ko se premakne v znamenje device, pa vam to prinaša spremembe v karieri. V tem času boste lahko opazili, da se spreminjajo vaše prioritete, kar vam bo prineslo več občutka svobode in veselja.

Kozorog: sreda, 22. marec

Tudi vi boste občutili energijo zdravilnega Ceresa, ki se premika v znamenje device. To je odličen čas, da se posvetite skrbi zase, obenem pa negujete vse odnose, ki so vam zares pomembni. Ko se posvetite tudi sebi, pa boste bolje razumeli, kaj je tisto, kar vam je resnično najpomembnejše.

Vodnar: nedelja, 19. marec

Merkur ima velik vpliv na vaše misli in komunikacijo. Ko se premakne v znamenje ovna, vam to omogoči bolj jasno izražanje, kar vam bo prišlo prav tako na osebnem kakor tudi na kariernem področju. Bistre misli pa vam pomagajo pri tem, da se lažje osredotočite na svoje bodoče cilje.

Ribi: torek, 21. marec

Lunin mlaj je odličen čas, da razmislite o svojem poslanstvu. Pomaga vam, da usmerite svojo energijo v prihodnost in se pripravite na spremembe. Znamenje ovna aktivira vaše finance, zato boste morda odkrili načine, kako si lahko omogočite kakšen dodaten zaslužek.

Prirejeno po: yourtango.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.