Nekdanja mis Jugoslavije si je ustvarila družino z bogatim arabskim šejkom

Magazin 10. Apr 202314:00 komentar
Jelena Bin Drai
Instagram Jelena Bin Drai

Jelena Bin Drai že dve desetletji živi v Dubaju. V mesto jo je pripeljala manekenska kariera, v njem pa je ostala zaradi ljubezni s šejkom Saedom Bin Draijem. Kako je videti njeno življenje in zakon s šejkom, je Jelena razkrila v enem redkih intervjujev za srbsko spletno stran Luftika, v katerem se je pošalila na svoj račun.

Jelena Bin Drai, srbska manekenka, ki je postala priljubljena kot mis Jugoslavije 1998, že leta živi v Dubaju. Družino si je ustvarila z bogatim arabskim podjetnikom in šejkom Saeedom Bin Draiem.

43-letna lepotica, ki prihaja iz majhnega srbskega kraja Žabalj, z družino živi v razkošni stavbi, del notranjosti pa je nedavno pokazala na fotografijah na Instagramu. Premoženje njenega moža je ocenjeno na dve milijardi ameriških dolarjev (približno 1,8 milijarde evrov), Jelena pa je lastnica verige kozmetičnih salonov. Z možem imata štiri otroke – devetletno Asjo, leto dni mlajšo Hilal, šestletnega Hamdana ter leto in pol starega Rashida.

Jelena ne daje pogosto intervjujev, v enem izmed redkih, ki jih je leta 2021 dala za portal luftika.rs, pa je izpostavila, da se pogosto srečuje z žaljivkami in stereotipi, saj ima skromne korenine, danes pa živi v ogromnem bogastvu. “Po pravici povedano, če bi vrgla kamen v vsakega psa, ki bi zalajal vame, ne bi prišla daleč,” je povedala nekdanja misica, danes uspešna podjetnica.

Sarkastično se je lotila tudi tračev, da živi v haremu: “Seveda živim v haremu. Sem vampirizirana Hurem. Moj mož je sultan Veličastni, to že veste, in na srečo ima še 147 žena in mi med pandemijo ni bilo treba trpeti ter ga videvati vsak dan,” je v smehu povedala Jelena in dodala: “Ko se ne ukvarjam s sultanovimi ženami in ko mi ostaneta ura ali dve časa, vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start-up sektor, vrtec in še nekaj podjetij. Včasih se ukvarjam tudi z otroki, samo da se spomnijo, kdo je njihova mama. Treniram, zvečer pa se sprehajam po plaži, ko mi odklenejo ograjo zlate kletke,” je bila hudomušna nekdanja manekenka.

Ta ima tudi svojo modno znamko, ki jo nosijo številne uspešne Srbkinje, med drugim oboistka beograjske filharmonije Sanja Romić.

Jelena Bin Drai je povedala tudi, da se je na lastni koži prepričala, da je uspeh edina stvar, ki je ljudje nikoli ne odpustijo. Trdi, da ni prepričana, ali je uspešna zaradi svoje kariere ali zato, ker se je “bogato poročila”.

Priznala je tudi, da pogosto naleti na žaljivke, ker se je poročila z muslimanom, a se s tem ne obremenjuje preveč. “V Srbijo pridem, ko mi obveznosti v palači dopuščajo in ko si zaželim svinjskih ušes in repov, samo upam, da sultan tega ne bere,” je v šali dejala Jelena.

Manekensko življenje jo je v Dubaj pripeljalo pred dvema desetletjema. Tam je spoznala Saida, njuno poznanstvo pa je čez nekaj časa preraslo v ljubezen, ki sta jo leta 2008 okronala s poroko. “Med prvim srečanjem me sploh ni opazil. Takrat sem tehtala le 48 kilogramov in sem bila videti izčrpana in zelo suha. Arabci imajo radi ženske z izrazitimi oblinami. Zanimiva sem se mu zdela šele, ko sva začela komunicirati,” je v intervjuju povedala Jelena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.