Paula Abdul ne bi nikoli zamudila velikega trenutka Kelly Clarkson

Magazin 22. Sep 202215:15
Kelly Clarkson
Profimedia

V ta namen je celo spremenila svoj let in na prizorišče prispela ravno pravi čas.

Kelly Clarkson se je pridružila številnim na hollywoodskem pločniku slavnih in vsi trije prvotni sodniki Ameriškega idola – Simon Cowell, Paula Abdul in Randy Jackson – so se ponovno zbrali, da bi ji izkazali podporo. “Tako sem ponosna, da sem tukaj, in počaščena sem,” je dejala Paula med svojim govorom v podporo pevki, ki je pred 20 leti postala prva zmagovalka idola. “Zamenjala sem svoj let samo zato, da sem lahko tukaj. Tega ne bi zamudila za nič na svetu. Kelly, ni se spremenila le pot tvojega življenja, ampak si pomagala spremeniti pot življenja vseh.” Pohvalila je tudi njeno nadarjenost, vztrajnost, milino in dostojanstvo.

V smehu je dodala, da je zvezdnica poskrbela, da je bila prva sezona vredna njenega žrtvovanja, saj je morala sedeti poleg Britanca. “Če kdo kdaj v tvojih najbolj norih sanjah reče, da boš del predstave, ki je pravkar spremenila svet, bi bil označen za lažnivca, toda Kelly je živ dokaz, da to niso bile samo sanje. Komaj čakam, da vidim, kaj bo dosegla v naslednjem desetletju.”

Randy Jackson, Simon Cowell, Kelly Clarkson, Paula Abdul
Profimedia

Kmalu zatem je Clarksonova dobila svojo težko pričakovano zvezdo.

V začetku meseca je pevka tudi sama obudila spomine ob 20-letnici svoje neprecenljive zmage v Idolu. “Družina in prijateljstva, ki sem jih ustvarila v teh 20 letih v glasbi in na televiziji, so zame neprecenljivi. Na zemlji nam je dan le kratek čas, in čeprav sem ponosna in se počutim zelo blagoslovljeno zaradi uspehov in neuspehov, iz katerih sem se učila, sem najbolj ponosna in hvaležna za tiste prijatelje, ki so postali družina, in za njihove roke, ki so držale moje, ko sem to potrebovala, ter za njihova srca, ki so me sprejela, ko sem se počutila izgubljeno. Brez njih ne bi bila, kjer sem. Verjetno me sploh ne bi bilo tukaj.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.