Pekarna Ana je nazaj – bo tokrat izdelkov naposled dovolj?

Magazin 02. Nov 202214:08 14 komentarjev
Pekarna Ane Roš
N1

Pekarna Ana, ki je 24. oktobra začasno zaprla svoja vrata, zopet obratuje. Kot je na Instagramu zapisala lastnica Ana Roš, se vračajo močnejši ter z daljšim delovnim časom in povečano proizvodnjo.

Iz pekarne Ane Roš so 24. oktobra sporočili, da bodo zaradi prevelikega povpraševanja in z njim povezanih nenehnih težav s pomanjkanjem izdelkov pekarno začasno zaprli.

Kot je danes na Instagramu sporočila Roš, pa pekarna zopet obratuje, “močnejša kot kadarkoli, z daljšim delovnim časom in povečano proizvodnjo”. Na objavi je videti obilo kruha in pekovskih izdelkov, kljub temu da je bila fotografija objavljena po 12. uri opoldne, ko je doslej v pekarni vsak dan brez izjeme zmanjkalo čisto vsega.

Takšnega obiska niso pričakovali

Roš je v pogovoru za N1 pred prazniki povedala, da takšnega obiska pekarne v začetku ni pričakovala. “Malo se še lovimo. Nismo pričakovali takšnega navala. Še vedno je to butična pekarna. Nikoli ni bilo mišljeno, da bi lahko spekli toliko, da bi lahko zalagali trgovine,” je razloge, zakaj so se odločili za devetdnevni premor, navedla Roš. Dodala je, da si ne želijo izčrpati osebja.

Roš nam je zaupala tudi, da so že nabavili novo opremo, na pomoč pripeljali zaposlene iz Hiše Franko, objavili nove zaposlitvene oglase, napovedali pa so tudi širitev na novo lokacijo, saj je ta na Slovenski cesti glede na zanimanje strank premajhna. Kot smo že pisali, se v pekarni Ane Roš namreč spoprijemajo s precejšnjim pomanjkanjem kapacitet, tako prostorskih kot kadrovskih – prostori so premajhni, ljudi pa premalo, da bi lahko zadostili povpraševanju. Kruha in pekovskih izdelkov je vsak dan zmanjkalo že v jutranjih urah, zato so ob popoldnevih pekarno za stranke zaprli.

Pekarna zgolj eden od tekočih projektov

Ob tem urnik Roš polnita še dva projekta. Kmalu bo odprla bistro v Hotelu As, ki ga počasi končujejo. Čeprav bi ga morala do sedaj že odpreti, naj bi vrata odprli marca prihodnje leto. Nekoliko bolj oddaljena pa je še restavracija z njenim podpisom v Trstu. Kot smo pisali, se dogovarja za bistro s podobnim konceptom, kot bo v Ljubljani v novem hotelu na Trgu Vittorio Veneto.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje