Pekarna Ane Roš začasno zapira vrata

Magazin 23. Okt 202216:221 komentar
Pekarna Ana
Aljaž Uršej/N1

Pekarna Ana, ki se že od odprtja spopada s prevelikim povpraševanjem, začasno zapira vrata. Od 24. oktobra do 2. novembra svežih rogljičkov tako ne bo mogoče kupiti, a kot obljubljajo v pekarni, se bodo po oddihu vrnili močnejši in bolj pripravljeni.

V ponedeljek jutranje vrste pred eno najbolj obiskanih pekarn v Ljubljani ne bo: Ana Roš od 24. oktobra do 2. novembra namreč zapira svojo pekarno, so sporočili na Instagramovem profilu. V Pekarni Ana obljubljajo, da se bodo po krajšem oddihu vrnili močnejši in še bolj pripravljeni.

Ali gre morda za nujno potrebno okrepitev? Kot smo že pisali, se v pekarni Ane Roš namreč spoprijemajo s precejšnjim pomanjkanjem kapacitet, tako prostorskih kot kadrovskih – prostori so premajhni, ljudi pa premalo, da bi lahko zadostili povpraševanju. Kruha in pekovskih izdelkov vsak dan zmanjka že v jutranjih urah, zato nimajo druge možnosti, kakor da ob popoldnevih pekarno za stranke zaprejo.

Začasno zaprtje bi morda lahko bilo del “iskanja kreativnih rešitev”, kot je obvladovanje (pre)velikega števila strank za N1 poimenovala Ana Roš. V pekarno so že pripeljali dodatne zaposlene iz Hiše Franko, pred nekaj dnevi pa so na družbenem omrežju Instagram objavili tudi ponudbo za delo v prodajnem delu pekarne.

Nabavili so tudi novo opremo, napovedujejo tudi širitev na novo lokacijo, saj je ta na Slovenski cesti glede na zanimanje strank premajhna.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar