Pop Design z novim pevcem predstavljajo novo pesem Korak za korakom

Magazin 30. Apr 202216:45
Pop Design
Arhiv Pop Design

Legendarna glasbena skupina Pop Design se z novim glasbenim vokalistom Mitjo Šinkovcem na odre vrača v polnem zamahu. Pred kratkim so izdali novo pesem Korak za korakom, za katero so posneli tudi videospot, v katerem se odvijata dve zgodbi.

Legende slovenske glasbene scene pri svojem delu ne marajo polovičarstva, zato so svoji zadnji skladbi Korak za korakom in ustvarjanju videospota posvetili največ pozornosti. Najnovejši videospot Korak za korakom je nastal pod taktirko Mateja Simčiča, premierno pa so ga pred enim tednom prikazali v Clubu Life Domžale.

Pop Design
Arhiv Pop Design

Videospot je nastajal na treh lokacijah, snemanje je potekalo tri dni, najbolj drzna lokacija pa je bila vsekakor cerkev v Adergasu, kjer so posneli največ prizorov. ”V Adergasu so nas toplo sprejeli pa tudi tamkajšnji župnik je imel posluh za naše želje in nam je dovolil, da v cerkvi ustvarimo neponovljivo doživetje,” pove Jani Marinšek – John, kitarist skupine Pop Design.

Pop Design
Arhiv Pop Design

”Prepričani smo, da smo pri videospotu naredili korak dlje, saj smo v njem ustvarili pravo filmsko atmosfero. Prepletanje dveh zgodb te spodbudi, da si videospot ogledaš večkrat. Šele tako si lahko pozoren na vse elemente, ki se v njem pokažejo,” pravi klaviaturist Martin Erjavec. V videospotu se namreč odvijata resnična in namišljena zgodba. Resnična je pravzaprav zelo žalostna, saj on na koncu ugotovi, da ne more biti s punco, ki mu je všeč – ona je namreč nuna.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.