Prihaja lunin mlaj, kdo ga bo še posebej občutil?

Magazin 01. Mar 202211:00
Nočno nebo
Foto: Profimedia

V sredo, 2. marca, ob 18.35, bo na nočnem nebu tema zaradi mlaja v znamenju rib. Kdo ga bo lahko še posebej močno občutil?

Čaka nas čustveni mlaj v intuitivnih ribah. V astrologiji veljajo faze mlaja kot idealen čas za počitek, polnjenje in obnovo. Ponujajo tudi odlično priložnost za načrtovanje novih ciljev, ko gre za kariero, ustvarjalne projekte in splošno usmeritev v življenju. Ker je ta mlaj v občutljivem in empatičnem znamenju rib, lahko pričakujete, da se boste počutili bolj sentimentalno in sanjavo.

Ribi so zadnje znamenje zodiaka in spodbujajo globlje razmišljanje in zaključevanje preteklosti. Zdaj se lahko ozremo na svojo prehojeno pot in na nov način razumemo lekcije, s katerimi smo se srečali na svoji poti.

Poglejmo si, na katera znamenja lahko ta mlaj najmočneje vpliva, kot pravijo astrologi na spletni strani Bustle. 

Dvojčka

Dvojčki, ta mlaj bo povzročil, da se boste počutili dodatno izpostavljeni in ranljivi. Trenutno vas energija rib sili, da uskladite v realnosti svoje najgloblje in najbolj divje želje. To je pravi čas, da razmislite o svojem poklicnem življenju in ustvarite nov načrt, s katerim ga boste premaknili naprej. Želite poiskati novo službo, napredovati ali nadgraditi svoje poklicno življenje? Zdaj je čas, da preoblikujete sebe na poklicni poti!

Devica

Ste pripravljeni na velike premike v svojih odnosih? Če ste pripravljeni ali ne, vam energija rib zagotavlja, da lahko razširite svoj družbeni krog ali najdete novo romanco. Čas je, da se odprete novim ljubeznim in priložnostim, pa naj bodo to novi prijatelji, partnerji, poslovni partnerji ali kaj drugega. Tudi vaša obstoječa razmerja lahko dobijo nove dimenzije. Začnite v odnosih nekaj na novo. Prisluhnite srcu.

Strelec

Strelci, to je čas, ko tudi vi (končno) postanete bolj občutljivi in sentimentalni. Brez zadržkov spustite čustva na dan. Veliko se vam lahko dogaja na področju doma. Morda zdaj oblikujete novo idejo o družini ali celo iščete nov dom, simbolično ali dobesedno. Da bi lahko postavili sveže temelje, pa je dobro sprva urediti še neurejene reči iz preteklosti. Preglejte stare družinske albume in morda se vam utrne ideja, kateri odnosi potrebujejo razrešitve.

Ribi

Seveda boste ribice zdaj na udaru, saj sta tako mlaj kot sonce v vašem znamenju. To je čas, da se povežete s seboj in se prizemljite, nikar ne odvihrajte med oblake. Morda bi bilo dobro, da si vzamete prost dan ali vsaj več časa zase. Osredotočite se na odkrivanje svojega pravega jaza. Pojdite v naravo. Naberite spomladanske cvetlice. Morda vam pomaga meditacija za prizemljitev ali intuitivno pisanje, da začutite svoje osnovne potrebe. Ste pripravljeni pokazati svetu, kdo v resnici ste? Ste pripravljeni izstopiti iz cone udobja in slediti življenjski poti, po kateri resnično hrepenite? Ne zanikajte sebe, na prvo mesto postavite svoje potrebe!

Komentari

Vaš komentar