Se Brad Pitt poslavlja od Hollywooda? Preselil naj bi se v Francijo

Magazin 19. Jan 202308:45
Brad Pitt
Profimedia

Igralec je pred časom prodal lastniški delež v producentski hiši Plan B, zaradi česar so se pojavila ugibanja o njegovem slovesu od Hollywooda.

Priljubljenega ameriškega igralca so pred kratkim videli poležavati pod vročim mehiškim soncem, v družbi njegovega prelestnega dekleta Ines de Ramon.

Brad ima namreč od decembra eno skrb manj. Konec 2022 je namreč prodal večinski delež v svojem hollywoodskem producentskem podjetju Plan B in, kot poroča Page Six, je vse del načrta, da se umakne iz Hollywooda. Podjetje je igralec ustanovil skupaj z nekdanjo soprogo Jennifer Aniston, ob dosegi tega cilja, pa je nekoč prijateljem zaupal, da naj bi se preselil v Francijo.

”Brad se je odločil, da želi živeti mirno življenje. Zdaj je v fazi, ko se odloča, kako bo zanj videti ”polovična upokojitev”,” je za Page Six dejal vir blizu igralca, a ob tem zanikal, da bi s tem Brad igralstvo obesil na klin. To naj bi pomenilo predvsem, da se bo izogibal novim poslovnim podvigom in se posvetil obstoječim.

Brad Pitt
Profimedia

“Želi si miru!”

Spet drugi vir, ki je za Page Six spregovoril o igralčevih načrtih, pa je izdal, da o slovesu od filma vendarle razmišlja: ”Razmišlja, da bi zapustil Hollywood in se preselil v Francijo ter se ukvarjal s svojim vinogradom in umetnostjo ter izdeloval pohištvo. Želi si živeti v miru.”

59-letni igralec se namreč želi posvetiti vinarski dejavnosti na svojem posestvu Chateau Miraval, ki ga je kupil v času zakona z Angelino Jolie, a kljub temu je malo verjetno, da se bo povsem poslovil od filma. Te dni namreč promovira svoj naslednji projekt, dirkalni film Formule 1, ki je nastal tudi ob sodelovanju s sedemkratnim svetovnim prvakom F1 Lewisom Hamiltonom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.