Skupina Joker Out tri koncerte na Finskem razprodala v prvih desetih minutah

Magazin 16. Jun 202317:52 0 komentarjev
Joker Out
Urša Premik

Vstopnice za nordijsko turnejo slovenske glasbene skupine Joker Out gredo kot za med. Le dan po tem, ko se je začela prodaja vstopnic, jih je za nekatere koncerte že zmanjkalo. Na Finskem so jih razprodali v prvih desetih minutah. 

Slovenski evrovizijski predstavniki Joker Out, ki so pravkar zaključili svojo britansko turnejo, so nedavno napovedali še več koncertov v nordijskih državah. Na Finskem imajo namreč več kot deset odstotkov oboževalcev, med t. i. “top 10” državami sta tudi Švedska in Norveška.

Septembra bodo tako imeli en koncert na Norveškem, enega na Švedskem in kar tri na Finskem. Fincem so fantje še posebej pri srcu zaradi prijateljstva, ki sta ga na Evroviziji spletla pevec Joker Outov Bojan Cvjetićanin in finski predstavnik Käärija.

In enako kot v Veliki Britaniji, kjer so vse koncerte razprodali in jih morali celo seliti na večje lokacije, se dogaja tudi na Finskem.  Kot so sporočili na svojem Instagram profilu, so vstopnice za vse tri finske koncerte pošle v prvih desetih minutah. Oboževalci ob tem niso bili zadovoljni, nekateri prosijo za več datumov in večje dvorane.

Razprodane vstopnice Joker Out na Finskem
Zajem zaslona/@joker_out_official/INSTAGRAM

Treba je omeniti, da gre sicer za klube s precej manjšo kapaciteto kot velike koncertne dvorane. Po navedbah spletnih strani prizorišč so na Norveškem lahko prodali le okrog 500 vstopnic, na Švedskem malo manj kot tisoč, na Finskem pa skupno okrog 1.600.

Eden od uporabnikov je pod objavo z datumi koncertov zapisal: “Potrebujemo večje dvorane ali več datumov za Finsko! Ali dva nastopa na noč. Ni pravično, kako hitro so pošle vstopnice. Na nakup sem bil pripravljen točno ob deveti uri, ko se je začela prodaja, a jih nisem mogel dobiti. Nisem zadovoljen.”

Poleg komentarjev, da niso uspeli dobiti vstopnic, je nekatere uporabnike družbenih omrežij sicer zmotilo tudi to, da ima nekaj koncertov zaradi klubov, v katerih nastopajo, starostno omejitev 18 let.

Očitno pa lahko kmalu pričakujemo tudi nastope drugod po Evropi. Na enega od komentarjev, da naj Joker Out nastopijo tudi na Poljskem, se je namreč njihov zastopnik Gregor Zalokar odzval s preprostim: “Kmalu”.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!