Slovenski plesalec nastopa s Taylor Swift: “Ne morem opisati, kako se počutim”

Magazin 20. Mar 202315:14
Taylor Swift in Jan Ravnik
Jan Ravnik/INSTAGRAM

Ameriška zvezdnica Taylor Swift je konec tedna začela s svojo turnejo The Eras Tour. Ob njej je na odru nastopil tudi slovenski plesalec Jan Ravnik. "Še vedno ne morem z besedami opisati, kako se počutim po otvoritvenem večeru," je dan po koncertu na Instagramu zapisal slovenski plesalec.

Ameriška pop zvezdnica Taylor Swift je v Arizoni v Glendalu pred 80.000 oboževalci začela svojo turnejo The Eras Tour. Oboževalce je s koncertom popeljala skozi vsa svoja glasbena obdobja.

To je njena prva turneja po skoraj petih letih, na prvem koncertu pa je v nekaj več kot treh urah zapela 44 uspešnic. Po napovednih bo turneja trajala 52 dni, v samo enem dnevu pa je prodala kar 2,4 milijona vstopnic, kar je nov rekord.

Na odru je ob pevki nastopilo več plesalcev, med njimi pa je bil tudi Slovenec Jan Ravnik. Na družbenem omrežju Instagram je Ravnik objavil več fotografij s koncerta, kjer nastopa ob slavni pevki v dvorani State Farm.

“Neskončno sem hvaležen, da sem del turneje Taylor Swift. Še vedno ne morem opisati, kako se počutim po otvoritvenem večeru. Nikoli si nisem mislil, da lahko fant iz majhne Slovenije pride tako daleč, ampak tukaj smo,” je zapisal. Pod objavo so se zvrstile številne čestitke, med njimi tudi od še dveh priznanih slovenskih plesalcev Anžeta Škrubeta in Nike Kljun.

“Vse težko delo je poplačano. Ponosna mama kriči. Samo nebo je meja,” je zapisala Kljun.

Plesalec in koreograf Ravnik je sicer v preteklosti že sodeloval z zvezniki. Med drugim je nastopal s Paulo Abul in legendarno Mariah Carey, v Sloveniji pa je bil dvakrat izbran za najboljšega slovenskega plesalca in za najboljšega trenerja/koreografa Olimpijskega komiteja Slovenije.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.