Slovo Liz Truss v ritmih pesmi Taylor Swift (VIDEO)

Magazin 22. Okt 202211:23 0 komentarjev
Golob, liz truss
Posnetek zaslona

Šale na račun odstopljene britanske premierke Liz Truss ne pojenjajo. Po številnih memih in seveda solati je za smeh poskrbela tudi ena od britanskih televizij. 44-dnevni mandat Liz Truss je strnila v pesem ameriške popzvezdnice Taylor Swift, najljubše pevke nekdanje predsednice vlade. Del posnetka je tudi kader, v katerem je Truss skupaj s slovenskim predsednikom vlade Robertom Golobom.

Šalam na račun Liz Truss, ki je po 44 dneh vrgla puško v koruzo, kar ni videti konca. Na družbenih omrežjih se pojavljajo številni memi, priljubljenost glave solate, ki je tekmovala s Truss, pa samo narašča. Medtem ko je podpora premierki usihala, je usihala tudi solata. A je ta preživela dlje časa, saj je premierka, še preden bi lahko solata zgnila, odstopila.

Britanski Channel 4 pa je za smeh poskrbel s katkim posnetkom v slovo Truss. Za glasbeno podlago kratkega filma je služila pesem Blank space ameriške popzvezdnice Taylor Swift, ki je za ena od ljubših pevk nekdanje premierke. Na minuto dolgem posnetku vidimo številne izraze Truss in tudi nekaj njenih spodrsljajev – na primer, ko ni vedela, kam mora na odru zaviti. Na kratko pa je v videu tudi kader, na katerem je slovenski premier Robert Golob.

Da je Taylor Swift med ljubšimi izvajalci odstopljene premierke, priča tudi spodnji posnetek. Marca 2020 je polnila britanske naslovnice, ko je Truss v parlamentu med razpravo o mednarodnem dnevu žensk zrecitirala pesem ameriške zvezdnice The Man. Med drugim je dejala, da se ženske ne bi smele spraševati, ali bi do cilja prišle, če bi bile moškega spola. Prav o tem pa govori besedilo “briljantne Taylor Swift”, je povedala.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!