Splet se čudi njenemu početju: prizor s križarke nikogar ni pustil ravnodušnega

Magazin 24. Apr 202413:13 1 komentar
Ginni van Katwijk
Foto: Zajem zaslona/Instagram

Video, ki se po spletu širi kot požar in je zbral že več kot 1,1 milijona všečkov, ni nikogar pustil ravnodušnega.

Nizozemska avanturistka Ginni van Katwijk je izvedla neverjeten podvig na križarki Harmony of the Seas podjetja Royal Caribbean, četrti največji ladji za križarjenje na svetu.

V videu je Katwijk pokazala, kako majhen je videti bazen z vrha skakalnice, nato pa je s prstom pokazala na točko, kamor namerava skočiti. S svojim drznim skokom je izvedla impresivno serijo akrobatskih gibov ter pristala v bazenu, točno na mestu, na katero je ciljala.

Posnetek je takoj zaokrožil po spletu, postal je pravi viralni hit, saj je pritegnil več kot 1,1 milijona všečkov ter številne odzive v komentarjih.

Foto: Zajem zaslona/Instagram
Foto: Zajem zaslona/Instagram
Foto: Zajem zaslona/Instagram

Mnogi so dejali, da so občutili močan strah, medtem ko so opazovali njen podvig. “Moja tesnoba je na vrhuncu, pa video gledam od doma,” je zapisal eden od uporabnikov, medtem ko je drugi komentiral: “Med gledanjem se mi je obrnil želodec.”

Spet drugi so se spraševali o varnosti takšnega početja, večina pa je bila navdušena nad njenim neustrašnim duhom.

“Meni je sicer to res stresno gledati, a kljub temu čestitam za pogum”, “Neverjetna si, nikoli ne bi imela dovolj poguma, da bi se sploh povzpela na to višino, kaj šele, da bi skočila,” je le nekaj od številnih komentarjev, ki so prihajali z vseh koncev sveta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje