Ta vikend prihaja sončev mrk! Kaj pravijo astrologi?

Magazin 02. Dec 202113:45 2 komentarja
sončev mrk
Profimedia

Pred nami sta mlaj in sončev mrk, ki nas čaka v soboto, 4. decembra, ob 8.34. Poglejmo si, kaj o tem dogodku pravijo astrologi.

Senca Zemlje se bo ta konec tedna premaknila na sredino sonca in ustvarila ognjeni obroč. Sončev mrk bodo delno lahko opazili v Južni Afriki, na Antartiki, Novi Zelandiji, v Avstraliji, Čilu … Vendar ni pomembno, ali ga vidimo s prostim očesom ali ne, v vsakem primeru vpliva na nas.

V astrologiji so časi mrkov znani po tem, da nosijo potencial za hitre premike in intenzivne spremembe. Mrki pretresajo dosedanje stanje in nas prisilijo, da proučimo svoja prepričanja.

Za kaj ste hvaležni?

Toliko stvari se je zgodilo na tem svetu od leta 2020, vsi smo bili bolj ali manj prisiljeni spremeniti svoje življenje. Marsičemu smo morali odpovedati, prestaviti, izgubiti, predrugačiti … A zdaj lahko v tem vidimo tudi pozitivne plati. Do katerih spoznanj in dejanj smo prišli, kaj vse se je zgodilo zunaj in znotraj nas, kar se verjetno ne bi, če nas v to ne bi prisilile izredne razmere? Prav sončev mrk nas lahko ponese v novo stanje zavedanja.

Kaotičen čas je najbolj primeren za počitek

Astrologi za ta čas odsvetujejo izvajanje ritualov in manifestacij, ki so značilni za polne lune in mlaje. Gre namreč za senčen, kaotičen in zahteven čas. Nestabilna energija ni tista, ki jo želite povabiti v svoje rituale ali z njo denimo napolniti kristale. Namesto tega so mrki veliko boljši za umirjanje, počitek in lahkotne sprehode v naravo. Za dan mrka pravijo, da je najbolje, da ne počnemo nič zahtevnega, saj je to čas zaustavljanja in odmora. Po vsaki temi pa seveda pride nov sončen dan!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje