Tedenski horoskop (od 16. 1. do 23. 1.): Prihajajo spremembe

Magazin 14. Jan 202216:16 > 16:18
mesečni horoskop avgust 2022
Profimedia

Tedenski horoskop: v prihodnjih dneh marsikateri horoskopski znak čakajo spremembe, preverite, če se obetajo tudi vam.

Oven

Ker boste zaradi retrogradnega Merkurja nemirni, boste začeli bolj intenzivno spremljati svoje finančno stanje. To se vam bo obrestovalo, saj boste opazili nekaj pomembnega. Petek se bo začel z zanimivo situacijo, ki vas bo prebudila ter vas motivirala, da začnete iskati kakšno novo priložnost, morda izven začrtanih okvirjev. V soboto boste uživali v prijetni družbi, kljub temu da vas bodo opravki ves čas po tihem obremenjevali. Najlažje se boste z njimi soočili moški ovni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Ljudi okoli sebe boste v tednu pred vami presenetili z drugačno potezo. Bodite prizanesljivi, a vztrajajte pri svojem. Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar ste že dokazali. V ljubezni bo vse naenkrat izredno mirno, kar vam bo odgovarjalo, saj nimate časa ter energije za dolge debate ali prerekanja. V soboto boste zasanjani, zavedali se boste, da bi si morali nekoliko spočiti, kar bo tokrat zaradi pestrega dogajanja težje izvedljivo.

Dvojčka

Veliko bolj zamišljeni boste, kot ste običajno. Čustva bodo ostala nespremenjena, vendar se ne boste sposobni poglabljati. Situacija v karieri bo poskrbela, da boste lahko poiskali odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo že nekaj časa. Poskrbite, da boste razmislili tudi o zasebnem in o poslovnem dogajanju. Vaša sposobnost za navezovanje stikov bo v nedeljo okrepljena z občutkom za misli in čustva drugih. Izkoristite to prednost v svoji smeri in si nadenite nasmešek na obraz, vam napoveduje tedenski horoskop.

Rak

Nikar se v začetku tedna, ko zaradi polne lune ne boste najbolj zadovoljni, ne dotikajte preveč nerealnih pričakovanj. Vse načrte preverite še enkrat ter se prepričajte, če je vse na svojem mestu. Konec tedna vam prinaša veliko prijetnih trenutkov, povezanih z ljudmi, ki vas spravljajo v dobro voljo in vas vzpodbujajo. Bodite pripravljeni tudi na drugačne in velike korake. Razsvetlili boste svojo pot v prihodnost in si s tem olajšali svoje življenje.

Lev

Precej časa boste potrebovali zase. Če tega časa ne boste našli, bo to zelo slabo vplivalo na prihodnje odločitve. Proti koncu tedna ne boste več pod neznosnim pritiskom, da se morate hitro odločiti, saj bo čas na vaši strani, poleg tega se boste umirjeno veliko lažje lotili reševanja situacije. Ni potrebno, da razmišljate o starih zgodbah, saj so za vas že zdavnaj končane. Raje se premišljeno usmerite v nove zadeve, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

Žal se boste morali nečemu odpovedati in nekoliko preklopiti v glavi, vendar ne skrbite. Poleg vas je nekdo, ki vam želi zelo dobro. Ugotovili boste, da niste le vi občasno negotovi. Na ljubezenskem področju boste proti koncu tedna presenečeni nad odzivom ljubljene osebe, ki vas bo prijetno presenetila z lepimi besedami. Končno se zvišuje tudi želja po osebni rasti. Pomembno je, da postajate vedno bolj odločni, občasno tudi malce ostri.

Tehtnica

Poslušajte v prvih dneh tedna svojo intuicijo. Potrebovali pa boste tudi pomoč in nasvet, saj se boste sami zelo težko odločali. Ko boste dvomili vase, vam bo opora prišla zelo prav. V ljubezenskih odnosih se še vedno ne morete dogovoriti tako, kot bi si želeli. Trudili se boste vzpostaviti ravnovesje, kar pa ne bo najbolj enostavno. Z družinskimi člani boste v nedeljo hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, simpatičnih podvigov in dobre komunikacije.

Škorpijon

Poskusite na takten način v tem tednu poiskati kakšno dobro karierno rešitev zase. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi tisti, ki se znajdejo še bolj kot vi. Družinske zadeve se bodo razburkale, kar vam ne bo najbolj všeč. Skušajte nastalo zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovoriti v pravi smeri. V soboto, ko boste bolj zbrani, boste končno lahko naredili prave načrte za prihodnost. Še posebej uspešni boste, če želite napredovati.

Strelec

Pazite, ker se že nekaj časa preveč prepuščate presoji drugih. Če vas mučijo zdravstvene težave, pozornost obrnite na srce in pomembne odločitve, po katerih hrepenite. Pogum se bo vsekakor obrestoval. Planeti vam bodo tudi konec tedna naklonjeni. Sposobni boste navdihniti druge, jih nasmejati in poskrbeti, da se bodo vsi dobro počutili. Kljub dobri energiji pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni. Občutljivost se umika daleč vstran, vam napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Na področju čustev boste v prvih dneh tedna postali veliko bolj previdni in pozorni. Dosegli boste, kar ste si zamislili in uvideli, da je bilo negativno razmišljanje povsem odveč. Vse se lahko uredi, čeprav vas je že nekoliko skrbelo, tudi v povezavi s kočljivimi zadevami. Konec tedna se boste osredotočili na tisto, kar že poznate, toda prav kmalu boste pripravljeni tudi na številne novosti. V nedeljo se posvetite bolj prijetnim rečem in iskreni ljubezni.

Vodnar

Z osebo, ki si morda ne zasluži vašega spoštovanja, se ne ukvarjajte preveč. Preplavil vas bo občutek, da lahko napredujete, iščete nove odgovore in cilje ter se končno sestavite. Prihaja tudi intenzivna želja po telesnem zadovoljstvu in strasti. Sprejmite v soboto navihan izziv, ki se vam obeta v družinskem krogu. Nekaj novic bo povezanih tudi z ljubezenskim razmerjem, kar vas bo pripeljalo do tega, da o vsem skupaj ponovno razmislite.

Ribi

Zmedlo vas bo to, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo. Vse se vrti prehitro, zato boste živčni in zadirčni, še posebej v torek, ko nastopi polna luna. Tudi na področju dela in denarja boste zmedeni in neodločni. Vse skupaj se bo v petek zavihtelo v pozitivno smer. Zlahka boste dobili to, kar si želite, posebno od oseb, ki vam veliko pomenijo. Nedelja bo namenjena regeneraciji telesa in duše, vam napoveduje tedenski horoskop.

Preberite tudi mesečni horoskop za januar

Pripravil: Horoskop.si