Tedenski horoskop (od 20. do 26. 3.): za nekatere lepa možnost za zaslužek

Magazin 17. Mar 202311:17
tedenski horoskop
Profimedia

Energija mlaja nekaterim znakom prinaša možnosti za zaslužek, pravijo astrologi. Preverite, kaj tedenski horoskop napoveduje za vaš znak.

Oven

Verjemite vase in v torek, ko nastopi mlaj, boste doživeli ugodne spremembe, ki vas bodo navdihnile. Na poslovnem področju se boste znašli v veliki prednosti, saj vam bo s pogumnim nastopom uspelo splezati čez ovire. Morda boste spremenili tudi pogled na zasebne zadeve. Raje se proti koncu tedna poglobite vase, kot da s prsti kažete na druge. Začeti je treba pri sebi, zapomnite si to. Kmalu boste naleteli na situacijo, ko boste lahko računali le nase, zato ne odlašajte.

Bik

Naloge, ki vas čaka, se morate lotiti drugače kot doslej, saj boste z energijo sonca v znamenju ovna nekoliko raztreseni. Ne pozabite na pomembne datume in obljube. Najprej dokončajte delo, sicer se lahko zaplete zaradi pomanjkanja časa. Čez konec tedna boste vezani biki in bikice z ljubljeno osebo načrtovali prijetno doživetje, ki se ga boste veselili od srca. Tisti, ki ste samski, se potolažite, saj boste imeli zelo kmalu priložnost zajadrati v nekaj novega.

Dvojčka

Z energijo mlaja prihajajo v torek nove priložnosti za zaslužek, ki vas bodo napolnile z dobro voljo. Veliko časa boste namreč posvetili financam. Ob vsem tem pa ne pozabite na svoje bližnje ter na prijatelje. Najsrečnejši boste proti koncu tedna, ko vam bo uspelo skoraj vse, kar si boste na osebnem področju zastavili. Morda boste nostalgični, na kar bodo dodatno vplivali dogodki v družinskem krogu. Nekoliko utrujeni boste v nedeljo, ker se vam bo vse skupaj nakopičilo.

Rak

V začetku tedna vam zaradi nepredvidljivih okoliščin ne bo dano, da bi si spočili, kar vas bo še bolj vznemirilo. Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste znašli v situaciji, ki bo od vas zahtevala veliko zbranosti. Obremenjenost, ki jo čutite, spremenite v pozitivno energijo, kar s soncem v znamenju ovna niti ne bo tako kompleksno. V nedeljo boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov in navdušili vse vključene.

Lev

Pred vami so v prvi polovici tedna zanimive poslovne in finančne novosti. Spoznali boste, da si uspeh zaslužite oziroma da vam pripada. Poskušajte ostati na realnih tleh, le tako ne boste po nepotrebnem prebujali zavistnih obrazov. Ne obremenjujte se preveč, če še vedno čakate na pomemben odgovor. Prav kmalu se vam bo vse skupaj začelo urejati v pravi smeri. V soboto in nedeljo boste čutili veliko pozitivne energije, kar bo vplivalo predvsem na psihično počutje.

Devica

V teden, ki ga bo polepšala energija sonca v znamenju ovna, boste stopili zadovoljni, predvsem zato, ker lahko načrtujete nove premike in spremembe. Naj vas ne zmede preveč mnenje nekoga, ki bo prepričan, da ve več od vas. Druženje z dobrimi prijatelji bo konec tedna vaša najljubša sprostitev. Skok v neznano vam bo razširil obzorja in prebudil občutek, da se lahko imate lepo. Stremeli boste k večji odgovornosti ter prilagodljivosti.

Tehtnica

Ne ukvarjajte se toliko s stvarmi, ki jih samo zaznavate, ter ne pretiravate z ljubosumjem. V objemu prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste vezani počutili varno, zato si dovolite biti zaljubljeni, namesto da iščete razloge za konflikt. Samski, blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali razigranosti in navihanosti. Zaupajte čez vikend najdražjim, saj vam bodo z veseljem, če boste v zagati, priskočili na pomoč in vam svetovali.

Škorpijon

V torek, ko nastopi mlaj, vas čaka več obveznosti, toda nič vam ne bo pretežko, ker se zavedate, da se bo vse skupaj kmalu obrestovalo. Pohitite glede urejanja finančnih zadev, s katerimi ste v zaostanku, in pravilno razporedite obveznosti. Pri globokih čustvenih vprašanjih bi bilo najbolj smotrno počakati, čeprav se vam bo vsaka minuta zdela kot večnost. Vnaprej si postavite meje ter se vprašajte, ali ste pripravljeni tvegati, nikar pa se ne zapletajte v razne nesporazume.

Strelec

Čeprav v začetku tedna ne boste v najboljši kondiciji na področju dela in denarja, se boste ves čas ukvarjali s svojimi mislimi in čustvi. Sprejmite, da trenutno še ni pravi trenutek, da bi se izpostavili. Želeli boste spremeniti svoj notranji svet in narediti kakšen korak naprej. Pred vami je v soboto, ko se bo dogajalo nekaj nepričakovanega, pomembna odločitev, s katero ne smete več odlašati. Pozitivna čustva vas bodo v nedeljo popeljala v sproščeno delovanje.

Kozorog

Preveč razmišljate, čeprav veste, kaj bi morali storiti, morda vas je strah večje prelomnice, ki bi lahko rutino postavila na glavo. Ne puščajte najtežjega za trenutek, ko boste najbolj nemirni. Lahko se zgodi, da boste kasneje obžalovali določene zadeve, zato se nikar preveč ne navezujte na stare navade. Čas je, da zadihate s polnimi pljuči, kar zadeva tudi čustva. Dober odnos z mlajšimi in možnost za krajši izlet vas bosta v nedeljo napolnila s prijetno in razigrano energijo.

Vodnar

Bodite bolj natančni in premišljeni, saj boste le tako lahko sledili sodelavcem, ki bodo želeli biti korak pred vami. Informacije, ki so nekaj časa spale, lahko v sredini tedna pridejo na dan, zato bi bilo dobro, da si pripravite zaledje ter se zaščitite pred morebitnimi zapleti. Vezani boste proti koncu tedna potrebovali malo več svobode in si jo tudi vzeli, ne glede na pripombe ljubljene osebe. Samskim pa se obeta tišina, saj bodo vsi želeli samo prijateljski odnos.

Ribi

Z energijo sonca v ovnu se bodo stari vzorci in dvomi enostavno odluščili, s tem prehajate v manj obremenjeno obdobje. Dobili boste veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo opomnili, kako privlačni ste. Zaželeli si boste prijetnih trenutkov in razigrane družbe prijateljev. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. Čustvene odnose boste v nedeljo želeli urediti tako, da bo vse skupaj bolj prijetno.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar