Tri horoskopska znamenja, ki so najbolj nagnjena k laganju

Magazin 23. Nov 202207:45
ostržek
Profimedia

Previdno z njimi, saj so ta horoskopska znamenja bolj nagnjena k laganju kot druga. Poglejmo si, katera so. 

Vsi včasih lažemo, tudi tisti, ki mislijo, da nikoli ne lažejo. Majhne laži so del vsakdana in od nikogar ne morete pričakovati, da bo ves čas stoodstotno iskren, saj je to nekaj, česar se učimo vse življenje.

In medtem ko vsi lažemo, nekateri lažejo malo več. Če gre verjeti zvezdam, na to, koliko bomo lagali, vpliva tudi naše horoskopsko znamenje. Po mnenju astrologov so tri horoskopska znamenja bolj nagnjena k lažem, poleg tega pa se bodo, tudi če jih ujamejo na laži, zelo spretno izvlekla iz neprijetne situacije.

Preverite, katera tri horoskopska znamenja so bolj nagnjena k laganju kot druga:

DVOJČKA

Dvojček se je sposoben izmisliti izjemno fine laži. Zahvaljujoč svoji dvojni osebnosti, lahko nemoteno prehajajo iz enega lika v drugega. Dvojčki so pravi mojstri manipulacije in če se jim zazdi, da je potrebno, vas lahko zelo enostavno vpletejo v mrežo goljufij. Imajo neverjetno sposobnost, da so zelo prepričljivi o vsem, o čemer govorijo.

TEHTNICA

Če imate v bližini osebo, rojeno v znaku tehtnice, veste, kako očarljive so lahko tehtnice. Tehtnice pa se znajo iz nič izmisliti zgodbo. Del njihovega šarma je namreč v njihovi iznajdljivosti in ustvarjalnosti, in če vidijo, da jim ne gre vse po načrtih, brez težav uporabijo laži, da bi dosegli, kar hočejo.

RIBI

Prav ste prebrali, tudi čustvene ribe se lahko spremenijo v goljufe. Čeprav jih pogosto opisujejo kot najbolj ranljivo zodiakalno znamenje, naj vas njihova nedolžnost ne zavede. Ribe se v resnici nagibajo k majhnim lažem, da se zdijo še večja žrtev, kot so v resnici. Če ujamete ribo na laži in se z njo soočite, bodite pripravljeni, da bo igrala žrtev. Vedno točno vedo, kaj morajo storiti, da bi iz vsake situacije dobili, kar hočejo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.