V teh dneh bomo pod vplivom mlaja: kaj pravijo astrologi?

Magazin 26. Jul 202216:00 0 komentarjev
luna, mlaj, noč
Profimedia

Mlaj v levu nastopi v četrtek, 28. julija ob 19.55 uri. Poglejmo si, kaj naj bi bilo značilno za tokratno luno.

Na spletni strani foreverconscious.com so zapisali, da nosi ta mlaj energijo obilja, veselja in ustvarjalnosti. Pravijo, da bo to čudovit mlaj, ki nam bo pomagal, da preverimo tok našega življenja: ali smo tam, kjer želimo biti? To je pravi čas, da se ustavimo in razmislimo o smeri našega življenja. Ali delamo dejanja, ki nas izpolnjujejo, ali zgolj počnemo stvari iz navade?

Ta mlaj bo na naši strani in nas podpiral pri spremembah, ki jih želimo narediti, ter pri vseh novih idejah, navadah ali podvigih, ki jih želimo preizkusiti.

Prav tako lahko uporabimo simboliko leva, da nas pomaga usmerjati. Lev namreč prinaša sporočilo, da smo lahko ponosni, samozavestni in odločni v tem, kar smo. Ko odvržemo stvari, ki nam preprečujejo, da bi bili pravi jaz, lahko resnično zasijemo.

Najbolj aktiven planet pod to julijsko luno pa je Jupiter. Jupiter je planet obilja in širitve. Skupaj z energijo mlaja nas bo vodil, da v svet prinesemo več energije srca. Svet trenutno zagotovo potrebuje več srčne energije in ta luna nam vsem ponuja to darilo.

Nekaj ​​trenutkov po tej luni postane Jupiter retrograden, zaradi česar je njegova energija dvakrat močnejša in vplivnejša.

V astrologiji je Jupiter znan po tem, da prinaša optimizem. Če se v vašem življenju dogaja nekaj zahtevnega, uporabite to luno, da vidite stvari s pozitivne ali upanja polne strani.

Medtem ko mlaj v levu prinaša valove harmonične energije, obstaja še ena sila, ki vpliva v ozadju in lahko v naš svet prinese nekaj vznemirljivih energij.

Ta vznemirljiva energija prihaja iz konjunkcije Uranovega severnega vozla. Ne glede na to, kako lepa je ta prazna luna, se morda ne bomo mogli izogniti preobratu, ki se bo odvil zaradi te močne konjunkcije.

Konjunkcija Uranovega severnega vozla govori o dvigu naše skupne usode. Stvari, na katere smo se nekoč zanašali, se ne zdijo več tako zanesljive. Naše vrednote in stvari, od katerih smo bili odvisni, se spreminjajo. Toda vse to je v prizadevanju, da bi zvišali našo kolektivno zavest.

Določena mera kaosa je neizogibna na tem potovanju in morda bomo videli, da se bo nekaj tega sprožilo okoli te lune. Samo zapomnite si, da ta mlaj ponuja možnost, da vidite dobro tudi v kaosu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!