Vplivnica razkrila, koliko zasluži, in sprožila kar nekaj začudenja

Magazin 13. Jan 202406:42 0 komentarjev
nicolle v tiktok videu
Foto: TikTok/@angelinanicollle

Vse več ljudi svoj prosti čas preživlja na družbenih omrežjih, nekateri pa tam iščejo tudi priložnost za zaslužek. Ameriška vplivnica Angelina Nicolle je razkrila, koliko za skoraj enak video zasluži na TikToku in koliko na Instagramu.

Spletna vplivnica Angelina Nicolle ima na družbenem omrežju TikTok skoraj 230.000 sledilcev, na Instagramu pa jih ima nekaj manj kot sto tisoč. Vplivnica, ki na svojih družbenih omrežjih objavlja najrazličnejše zabavne vsebine iz svojega življenja, je v enem izmed decembrskih videov pojasnila, kakšna je razlika v njenem zaslužku na omenjenih dveh družbenih omrežjih, je poročal N1 Sarajevo.

Nicolle je pojasnila je, da je na TikToku včlanjena v program z imenom Creativity Program Beta. Gre za eno izmed orodij tega družbenega omrežja, ki je na voljo zgolj uporabnikom iz ZDA. Tisti, ki so vključeni v program, si lahko z ustvarjanjem vsebin prislužijo denarne nagrade. Podoben program pod imenom Instagram Reels Bonus ponuja tudi Instagram.

Nicolle je v videu dejala, da je registrirana pri obeh programih. Da bi primerjala zaslužek na enem in drugem družbenem omrežju, si je izbrala enega izmed svojih videov, ki je postal viralen. Na obe družbeni omrežji je objavila skoraj identičen video.

Na TikToku si ga je ogledalo skoraj devet milijonov ljudi, kar ji je po njenih navedbah prineslo približno 3.200 evrov. Čeprav si je na Instagramu enak, le nekoliko skrajšan video ogledalo približno milijon uporabnikov več, je v primerjavi s TikTokom zaslužila veliko manj, in sicer približno 45 evrov.

Mnogi so se ob teh številkah spraševali, ali se tolikšna izpostavljenost pri takšnih zaslužkih res izplača. Mnogi so se temu čudili, prepričani so namreč bili, da so zaslužki večji.

Pomembno je poudariti, da se številke, ki jih navaja Nicolle, nanašajo na vplivneže iz ZDA.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!