Whoopi Goldberg: Bivši mož sploh ni opazil, da nimam obrvi

Magazin 15. Sep 202213:30
Whoopi Goldberg
Profimedia

Whoopi Goldberg je v precejšnji prednosti, ko je govora o najnovejših lepotnih trendih.

V oddaji The View je zvezdnica odkrito spregovorila, zakaj nima obrvi, ko je začela teči razprava o tem, kako so Kendall Jenner, Lady Gaga in Doja Cat nedavno popularizirale videz brez obrvi. “Kot otrok sem imela obrvi in ​​veste, kako moški dobijo te ”izbokline”? Začele so se mi delati na obrazu, zato jih je mama odstranila. In tako kar nadaljujem s tem, ker ne poznam svojega obraza z obrvmi, razen če delam, takrat mi jih namestijo in snamejo.”

Njena kolegica Sara Haines je priznala, da nikoli ni opazila, da Whoopi Goldberg nima obrvi, čeprav je kar šest let sedela poleg nje v pogovorni oddaji. Tudi Ana Navarro je priznala, da je minilo precej časa, preden je spoznala to dejstvo. Igralka je na to odgovorila: “Veste, kje so. Vidite. Torej, ko me gledate, vaše oko vidi obrvi, čeprav jih ni.”

Poročena je bila trikrat, enega moža ji je uspelo celo preslepiti. “Bila sem poročena z moškim, ki tega ni opazil, dokler ni nekega dne rekel: O moj bog, ti nimaš obrvi. In odgovorila sem mu, da vem.” 

Čeprav to skorajda ni nov trend, so zvezde, kot so Kanye West, Amandla Stenberg in Jodie Turner-Smith, le nekatere, ki so pred kratkim sprejele lepotni videz brez obrvi.

Letošnja, že 26. sezona oddaje The View je zaznamovala igralkino 16. sezono, oddaji se je priključila leta 2007. “Pravzaprav smo družina,” je dejala v ekskluzivnem napovedniku za novo sezono in dodala: “Ženske iz The View so najpogumnejše ženske na televiziji.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.