Ženska pojedla čokolado in umrla dan zatem, ko ji je vedeževalka napovedala smrt

Magazin 05. Nov 202306:21 0 komentarjev
vedeževanje, prerokovanje, hiromantija, z dlani
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

27-letna Brazilka je umrla dan po tistem, ko je pojedla čokolado, ki ji jo je dala vedeževalka. Ta ji je pred tem napovedala "le še nekaj dni življenja".

Fernanda Silva Valoz da Cruz Pinto iz brazilskega mesta Maceio se je 3. avgusta letos sprehajala po ulici, ko jo je ustavila starejša ženska in ji predlagala, da bi ji iz dlani prebrala usodo.

To za to brazilsko območje ni nič neobičajnega, saj se s prerokovanjem in vedeževanjem tam ukvarja veliko ljudi. Bralka z dlani pa Fernandi ni namenila spodbudnih novic, saj ji je rekla, da ima pred seboj le še “nekaj dni življenja”. Potem ji je podarila čokolado.

Še isti dan je mlada mati 9-letne deklice čokolado pojedla in nekaj ur za tem začela tožiti, da se slabo počuti in da se ji je poslabšal vid. Njena družina je sprva mislila, da jo muči vnetje želodca, kar je bilo pri njej pogosto, vendar je Fernanda začela bruhati, krvavela je iz nosu, na usta pa ji je prihajala pena. Zato so njeni domači poklicali reševalce, ki so jo odpeljali v bolnišnico.

Tam pa je Fernanda čez nekaj ur, 4. avgusta zjutraj, umrla, poročajo brazilski mediji.

Konec septembra je njena družina dobila poročilo o obdukciji, v kateri je bilo zapisano, da so ostanki čokolade, ki so jo našli v Fernandinem želodcu, vsebovali visoke koncentracije pesticidov. Zato so se obrnili na policijo, ki sedaj preiskuje, ali je šlo za umor.

Kot poroča brazilski časnik O Globo, so Fernandini prijatelji na družabnih omrežjih spraševali njeno sestrično Lumenito Valoz, ali je možno, da je bila smrt mlade ženske naročena. “Policija je tista, ki bo to ugotovila.”

Vem le, da Fernanda ni bila oseba, ki bi se vpletala v zabave, kaos, ali kaj podobnega. Njeno življenje je bilo skrb za hčerko,” je odgovorila Lumenito in dodala, da sama ne vidi razloga, zaradi katerega bi Fernandi kdo želel kaj hudega.” Neka druga Fernandina sorodnica pa je v intervjuju za lokalno televizijo povedala, da je Fernanda čokolado pojedla, ker ni bila videti sumljiva, saj je bila zavita v originalno pakiranje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!