Zvezdnico odpeljali na psihiatrično opazovanje, potem ko je gola hodila po ulici

Magazin 21. Mar 202310:40
Amanda Bynes
Profimedia

Bila je najstniški idol, igralka, ki so jo številni oboževali, zadnja leta pa ima hude zdravstvene težave. Ameriška igralka Amanda Bynes je zaslovela v najstniških komedijah Kar si dekle želi, Lak za lase in Divjakinja.

Amando Bynes, ki je zadnjo soboto odpovedala javni nastop, so v nedeljo zgodaj zjutraj opazili, kako se sprehaja brez oblačil v bližini središča Los Angelesa. Pomahala naj bi avtu in vozniku povedala, da okreva po psihotični epizodi, preden je sama poklicala policiste. Bynesovo so odpeljali na policijsko postajo, kjer so jo prevzeli zdravniki in odpeljali na psihiatrično opazovanje. Igralka bi se morala pojaviti na ponovnem srečanju ekipe iz serije All That, a je bilo to odpovedano. Pred dvema mesecema je za revijo People povedala, da je resnično navdušena nad ponovnim srečanjem z igralci in oboževalci 23 let po koncu snemanja serije.

 Amanda Bynes
Profimedia

V humoristični seriji je igrala od leta 1996 do 2000 skupaj s Kelom Mitchellom, Dannyjem Tamberellijem in Lori Beth Denberg. Serijo All That sta ustvarila Brian Robbins in Mike Tollin in je bila prvotno predvajana na Nickelodeonu, in sicer od leta 1994 do 2005 (10 sezon). Leta 2019 ponovno oživili serijo, ki je bila predvajana junija istega leta.

 Amanda Bynes
Profimedia

Amando Bynes so v preteklosti že večkrat aretirali, nekajkrat je bila tudi hospitalizirana.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.