Zvezdnik Somraka Taylor Lautner se je poročil s Taylor Dome

Magazin 18. Nov 202210:00
Taylor Lautner
Profimedia

Zvezdnik vampirske sage Somrak (Twilight) Taylor Lautner se je po štirih letih zveze poročil s Taylor Dome.

30-letni igralec in 25-letna medicinska sestra iz Kalifornije sta se poročila 11. novembra na posestvu Epoch Estate Wines blizu Paso Roblesa v Kaliforniji, poročajo ameriški mediji.

25-letna nevesta je nosila belo poročno obleko iz tila, okrašeno s cvetlicami, 30-letni ženin pa je nosil črn smoking. Fotografije mladoporočencev je prvi objavil britanski Daily Mail, pojavila pa sta se tudi na naslovnici revije Vogue.

Taylor Lautner
Profimedia

Romanca med dvojico je postala uradna 28. oktobra 2018, ko je igralec na svojem Instagramu objavil prisrčno fotografijo na noč čarovnic. 

Zaljubljenca je spoznala igralčeva sestra: “Moja sestra Makena me je poklicala in rekla: Stari, našla sem tvojo bodočo ženo. To dekle moraš spoznati. In vse drugo je zgodovina.”

Tri leta pozneje jo je zaprosil za roko. “11. 11. 2021,” je zapisal na Instagramu, ko je delil fotografijo, pripisal je: “In tako so se mi izpolnile vse želje.”

Lautner je 12. avgusta med gostovanjem v šovu Kelly Clarkson razkril, da bo nevesta prevzela njegov priimek, kar pomeni, da bosta imela tako enako ime kot priimek. “Dobesedno bova ista oseba,” se je pošalil igralec.

Lautner je 24. oktobra v svojih zgodbah na Instagramu delil nekaj utrinkov s fantovščine, ki jo je praznoval na Floridi. 

Taylor Lautner je v vampirski sagi Somrak igral volkodlaka Jacoba.

Taylor Lautner
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.