Policisti ujeli mladoletnega motorista, ki je mesece kršil prometne predpise

Črna kronika 21. Feb 202314:33 0 komentarjev
Motor
PU Celje

Celjski policisti so izsledili mladoletnega voznika cross motorja, ki je več mesecev kršil prometne predpise: vozil je po zadnjem kolesu in brez čelade, ni upošteval prometne signalizacije, v križiščih ni upošteval prednosti, ko so ga ujeli, pa je vozil pod vplivom alkohola in brez registrskih tablic.

V Celju so v zadnjih mesecih večkrat opazili mladoletnega voznika cross motorja, ki je v času prometne konice povzročal nevšečnosti na cesti, so sporočili policisti PU Celje.

Ko je bilo na ulicah največ dijakov in dijakinj, se je pred njimi postavljal z nevarno vožnjo: vozil je po zadnjem kolesu in brez čelade, ni upošteval prometne signalizacije, v križiščih ni upošteval prednosti, vozil je po površinah, ki niso namenjene tej vrsti vozila; “skratka, bil je nevaren sebi in okolici ter zaradi prekomernega hrupa moteč tudi za stanovalce,” so zapisali celjski policisti.

Na običajnem mestu so ga znova opazili v petek okoli poldneva, ko je vozil po zadnjem kolesu in preko polne črte prehiteval kolono vozil ter ogrožal sebe in druge. Ko je motor parkiral, sta ga presenetila policista v civilu in ugotovila, da je vozil pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja. Prav tako na motorju ni imel registrskih tablic.

Policisti PU Celje so mu zasegli motor in, ker je mladoleten, na okrajno sodišče v Celju poslali obdolžilni predlog s pozivom sodišču, da se mu motor ne vrne.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!