Tovornjak vozil pijan in brez ustreznega dovoljenja, pri tem povzročil nesrečo

Črna kronika 09. Apr 202314:32 0 komentarjev
policija
Žiga Živulovič jr./Bobo

Policisti so obravnavali 43-letnega voznika tovornega vozila, ki je vozil pijan in brez ustreznega vozniškega dovoljenja. Izsilil je voznika avtomobila in povzročil prometno nesrečo.

Škofjeloški policisti so v petek blizu naselja Trata proti Godešiču obravnavali 43-letnega voznika tovornega vozila, ki je na cesti polkrožno obrnil in izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila, s tem pa povzročil trk vozil. Vozil je pod vplivom alkohola in brez opravljenega vozniškega dovoljenja za to kategorijo, policija ga je pridržala.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj, so dogodek obravnavali v petek dopoldne. Vozniku tovornega vozila so odredili strokovni pregled, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,81 miligrama alkohola.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, za voznika tovornega vozila pa vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa.

Policisti PU Kranj so v soboto popoldne in danes ponoči obravnavali še dva voznika osebnih vozil, ki sta avtomobil vozila brez vozniškega dovoljenja, eden od njiju je prav tako vozil pod vplivom alkohola. Obema so vozilo zasegli.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!