V prometni nesreči poškodovan otrok, policija prosi za informacije

Črna kronika 11. Apr 202212:00 > 12:19 0 komentarjev
Policija, kiminalistična preiskava, drzne tatvine
Borut Zivulovic/BOBO

V prometni nesreči, ki se je zgodila v petek zjutraj v križišču Bevkove ulice in Poti v Žapuže v Ajdovščini, se je poškodoval otrok. Policija zaradi razjasnitve okoliščin nesreče prosi za informacije.

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je nesreča zgodila okoli 8. ure zjutraj, na križišču, ki ni semaforizirano. Otrok je hodil čez prehod za pešce proti šoli, ko je z njegove desne strani pripeljal neznani voznik rumenega osebnega vozila. Otrok je odskočil nazaj in s tem preprečil, da bi ga voznik povozil, ob tem pa se je poškodoval.

Otroka so po nesreči oskrbeli v bolnišnici v Šempetru pri Gorici, med otrokom in avtomobilom pa ni bilo stika, so še zapisali na PU Nova Gorica.

Novogoriški policisti pozivajo neznanega voznika in očividce, da se zglasijo na postaji prometne policije v Novi Gorici ali pokličejo na telefonsko številko 05 393 41 00 ali 113. Kakršnekoli informacije o nesreči pa lahko posredujejo tudi na elektronski naslov.

O okoliščinah nesreče je policija obvestila pristojne pravosodne organe. Policisti primer preiskujejo kot sum povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti, so še sporočili s policije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!