Konec tedna “napadli” dva bankomata po Sloveniji. Policija prosi za pomoč

Črna kronika 18. Dec 202309:55 > 11:15 4 komentarji
Bankomat
Foto: PROFIMEDIA

Minuli konec tedna so neznani storilci vlomili v bankomata na območju Markovcev in v naselju Šempas pri Novi Gorici. Policija storilcev še ni izsledila, za pomoč prosijo morebitne očividce.

Novogoriške policiste so v soboto ob 2.30 obvestili o “napadu na bančni avtomat” v naselju Šempas v mestni občini Nova Gorica. Takoj po tem so policisti in kriminalisti začeli izvajati prve nujne ukrepe za izsleditev in prijetje storilca navedenega kaznivega dejanja. Storilca do danes še niso izsledili, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

O kaznivem dejanju so obvestili tudi dežurnega preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Okoliščine kaznivega dejanja policija še preiskuje.

Policija vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, ki bi lahko razjasnile okoliščine tega kaznivega dejanja, prosi, da jih posredujejo policistom najbližje policijske postaje oziroma jih sporočijo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

S Policijske uprave Maribor pa so sporočili, da so v petek zgodaj zjutraj vlomili v bankomat na območju Markovcev. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja, še vedno pa iščejo storilca. Tudi mariborski policisti prosijo vse morebitne očividce, da koristne informacije o navedenem kaznivem dejanju sporočijo na 113 ali anonimni telefon 0801200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje