Policija išče voznika skuterja, ki je otroku zapeljal čez nogo in pobegnil

Črna kronika 16. Maj 202414:23 2 komentarja
Skuter
Fotografija je simbolična (Žiga Živulović Jr./BOBO)

Voznik skuterja je na Ajdovskem z zadnjim kolesom otroku zapeljal čez nogo. Po nesreči se ni ustavil ali otroku nudil pomoči, prav tako o tem ni obvestil policije. Policija prosi morebitne očividce nesreče, da se javijo.

Novogoriški policisti so bili v sredo ob 14. uri obveščeni o prometni nesreči s pobegom na območju naselja Dobravlje v občini Ajdovščina.

Kot so policisti ugotovili na kraju nesreče, je šel otrok peš iz šole. Ko je okoli poldneva hodil po desni strani lokalne ceste Kamnje–Dobravlje, je iz nasprotne smeri (v neposredni bližini viadukta hitre ceste H4) pripeljal neznani voznik skuterja sive barve. Motorist je zapeljal na nasprotni vozni pas in z zadnjim kolesom motornega kolesa zapeljal čez nogo mlajšega pešca in ga poškodoval.

Neznani voznik skuterja je s kraja odpeljal proti naselju Dobravlje, pri tem pa se ni ustavil, otroku ni nudil pomoči oziroma o tem ni obvestil policije. Poškodovanega otroka so po nezgodi odpeljali v šempetrsko bolnišnico, kjer so mu nudili zdravniško oskrbo.

Ko bo policija pobeglega voznika motornega kolesa izsledila, bodo policisti zoper kršitelja cestnoprometnih predpisov uvedli prekrškovni postopek.

Policija morebitne očividce poziva, da se javijo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje