Dražba Pahorjeve katrce: “Nisem si mislil, da se vozim v tako dragocenem avtu”

Slovenija 06. Feb 202319:51 3 komentarji
Borut Pahor
Borut Pahor/Twitter

Katrca, ki jo Borut Pahor na dražbi prodaja v dobrodelne namene, je do danes dosegla vrednost več kot 45.000 evrov. "Nikoli si nisem mislil, da se vozim v tako dragocenem avtomobilu," je ob tem zapisal nekdanji predsednik republike.

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je pred dobrim tednom dni sporočil, da za dober namen na dražbi prodaja svojo 32 let staro katrco. Kupnino bo podaril otrokom, ki se borijo z rakom, in sicer Inštitutu Zlata Pentljica in Društvu junaki 3. nadstropja.

Na današnji dan, 6. februar, najvišja ponudba za avto znaša nekaj več kot 45 tisoč evrov. Ponudnik je želel ostati anonimen.

Preberite še: Nekdanji predsednik Borut Pahor prodaja svojo legendarno katrco

Ob tem je Pahor danes na družbenem omrežju Twitter zapisal, da vsak dan objavi do tedaj najvišjo ponudbo. “Rad pa bi povedal, da jih je veliko vmes. Pravzaprav iz dneva v dan več. Prav vsaki posebej sem neskončno hvaležen. Nihče ni pričakoval, da se bodo ponudbe vsak dan tako skokovito dvigovale,” je še povedal in dodal: “Nikoli si nisem mislil, da se vozim v tako dragocenem avtomobilu.”

Prodaja katrce se bo simbolično zaključila 15. februarja, na mednarodni dan boja proti otroškemu raku.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje