Izgredniki poskušali vdreti v redakcijo N1, prenos v živo smo začasno prekinili

Slovenija 05. Okt 202118:59 > 06. Okt 2021 06:55 16 komentarjev
N1
N1

V uredništvo N1 so poskušali vstopiti posamezni protestniki, ki so bili tudi nasilni. Posledica je tudi razbito okno na naših vhodnih vratih.

Prenos protestov, ki smo ga imeli na spletni strani n1info.si, smo morali začasno prekiniti. V trenutkih, ko so policisti protestnike skušali razgnati s solzivcem, je pred našim vhodom nastal vsesplošni kaos.

Protestniki so se umikali solzivcu, tudi proti vhodnim vratom uredništva N1, ki smo jih v skrbi za varnost naše ekipe morali zakleniti. Pred tem so na cesti protestniki napadli tudi enega od naših snemalcev na terenu. Ko je naš voditelj Miha Orešnik, ki že od popoldneva v živo poroča s protesta, opozoril, da je pred vrati v množici tudi otrok, smo jih odklenili, a je odrasla oseba v množici otroka očitno že umaknila.

V trenutku,  ko smo vrata odklenili, so hoteli v naše prostore vstopiti tudi nekateri protestniki, med njimi tudi vinjeni in nasilni, nismo jih spustili v redakcijo in vrata smo spet zaklenili.  V naslednjih minutah smo ponovno vzpostavili prenos v živo.

Več o dogajanju:
>>> SREDIŠČE PRESTOLNICE V OBLAKU DIMA IN SOLZIVCA
>>> KJE JE ZORAN STEVANOVIĆ?
>>> POLICIJA PRIDRŽALA REPERJA ZLATKA
>>> VODNI TOP ŠKROPIL VODO IN SOLZIVEC
>>> TRENUTKI, KO SO STVARI DOKONČNO UŠLE IZPOD NADZORA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje