McDonald’s se seli v prostore nekdanje restavracije Jana Plestenjaka

Slovenija 10. Jun 202209:46 > 20:13 0 komentarjev
McDonald's
N1

Veriga hitre prehrane McDonald's bo odprla novo poslovalnico na Cankarjevi cesti v Ljubljani, kjer je pred tem delovala restavracija Soba 102 Jana Plestenjaka. Nad vhod so pred kratkim namestili znak, obnovitvena dela pa se počasi končujejo.

Konec je ugibanj, kaj bo po prenovi na Cankarjevi cesti v Ljubljani, kjer je pred tem lokal imel slovenski pevec Jan Plestenjak skupaj z lastnikom glasbene založbe Boštjanom Menartom. Namesto Sobe 102 bo v prostorih v središču prestolnice svojo enoto odprl McDonald’s. Pred dnevi je nad vhod namestil svoj prepoznavni rumeni napis, v notranjosti pa se počasi zaključujejo obnovitvena dela.

Restavracija na Cankarjevi 4 bo deveta lokacija svetovno znane verige hitre prehrane pri nas, odprtje pa verjetno pomeni konec za njeno lokacijo na Čopovi ulici. Tam je McDonald’s konec leta 1993 odprl svojo prvo restavracijo v Sloveniji, očitno pa ne bo dočakala 30-letnice.

“Ker so zadeve še v fazi dogovorov, vam zaenkrat ne moremo odgovoriti na vaša vprašanja,” pa so na naše poizvedovanje odgovorili iz podjetja Alpe Panon, ki upravlja z ameriško franšizo pri nas.

Plestenjak je Sobo 102 na Cankarjevi cesti odprl leta 2014, po začetku epidemije leta 2020, ko so morali gostinci začasno zapreti svoja vrata, pa lokala ni več odprl.

Začetek obnove januarja 2022:

Soba 102
N1

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!