Ne pozabite: priključek na gorenjski avtocesti je od danes zaprt

Slovenija 30. Jun 202312:00 0 komentarjev
Gneča
Žiga Živulović jr./BOBO

Začela so se dela na gorenjski avtocesti, zato bo v prihodnjih dneh potrebno nekaj več potrpežljivosti in strpnosti v prometu.

Po preteklih “infarktih” na naših cestah, ko so se dolge kolone pločevine, h kateri so izdatno prispevali tuji vozniki, ki so šli iz severnih držav proti jugu, bo nekaj strpnosti in potrpljenja potrebno tudi v prihodnjih dneh.

Kot smo že pisali, se danes začne preplastitev vozišča na priključku Jesenice vzhod (Lipce). Od opoldneva je postavljena popolna zapora proti Karavankam.

V smeri Ljubljane pa bo postavljena v ponedeljek, 3. julija, po 12. uri. Popolna zapora celotnega priključka v obeh smereh bo trajala predvidoma do 15. julija. Obvoz bo urejen prek priključkov Jesenice zahod (Hrušica) ali priključka Lesce. Torej avtocesta ne bo zaprta, nekaj časa bo zaprt le priključek Lipce, domačini pa se lahko na avtocesto priključijo na Hrušici oziroma v Lescah.

Policija voznika poziva k strpnosti in previdnosti. Od doma naj se odpravijo pravočasno in spremljajo stanje na cestah na spletni strani promet.si.

(Na fotografiji priključek Jesenice vzhod in popolna zapora) Foto: PU Kranj

Obsežna obnovitvena dela potekajo tudi na ljubljanski obvozni in dolenjski avtocesti. 

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!